Καφές βετεράνων Νέου Φαλήρου (καφετέρια modello) 25-1-2020

Σήμερα στο στέκι των Αστέρων: Ένας Super-star 83 ετών ήταν μαζί μας.
Ο Αρχοντικός με το Αυτοκρατορικό στιλ, που ο κόσμος που τον έζησε στα γήπεδα λένε ότι ο Έλληνας ” Μπεκενμπάουερ” ήταν πριν τον Γερμανό Φρανς Μπεκενμπάουερ, με το ίδιο στίλ και ίσως και καλύτερο.

Μιλάμε για τον θρυλικό ΜΙΜΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ του Ολυμπιακού, που μαζί με τον θρύλο του Παναθηναϊκού αείμνηστο ΚΩΣΤΑ ΛΙΝΟΞΥΛΑΚΗ κατά γενική αποδοχή όλων των φιλάθλων της Ελλάδος θεωρούνται τα καλύτερα σεντερ-μπάκ από τότε που παίχθηκε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Για τον Μίμη Στεφανάκο σήμερα μάθαμε πάρα πολλά, είναι ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που τον ζήτησε η Μπαρτσελόνα στην δεκαετία του 1960.

Του κάναμε μια απλή ερώτηση: Μίμη Στεφανάκο όταν ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο στην Υπεροχή Εξαρχείων είχες φανταστεί ποτέ ότι θα κάνεις καριέρα στον Ολυμπιακό αλλά και στον Κινηματογράφο; και ότι θα φτάσεις να λέει ο κόσμος ότι υπήρξες ο πρώτος ο καλύτερος σεντερ-μπακ μαζί με τον Κώστα Λινοξυλάκη της Ελλάδος όλων των εποχών;

Στεφανάκος: Όχι ποτέ όταν πήγα στον Ολυμπιακό και είδα από κοντά τους Δαρίβα, Κοτρίδη,Μπέμπη, Ρωσσίδη,Υφαντή, Πολυχρονίου, Ιωάννου, Μουστακλή, είπα μέσα μου άραγε θα μπορέσω να παίξω δίπλα σ,αυτά τα μεγαθήρια; Είχα στο μυαλό μου αν δεν τα καταφέρω θα μπαρκάρω στα Καράβια.

Ο Μίμης Στεφανάκος πάντα είχε και έχει εκπληκτικό χιούμορ όλους θέλει να τους πειράζει. Όσα χρόνια ήταν στα αποδυτήρια μαζί με τον αείμνηστο Θανάση Μπέμπη ήταν το κάτι άλλο από αστεία με φοβερές ατάκες και από τους δυο.

Θα τον δείτε σε πάρα πολλές φωτογραφίες αφού σήμερα ο καφές των βετεράνων ο Μίμης Στεφανάκος ήταν το πρόσωπο της ημέρας όλα τα φλας πάνω του. Είχαν έρθει και πολλοί βετεράνοι από τον Παναθηναϊκό θα τους δείτε στις φωτογραφίες

[sc name=”bitros” ]