Ιωνικός Βετεράνοι : Φιλικό στη μνήμη του αδικοχαμένου Πέτρου Γιάμαλη.

Οι Βετεράνοι  του Ιωνικού θα δώσουν φιλικό στις 10/1/2022 με τους Εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ, για να τιμηθεί ο αδικοχαμένος Πέτρος Γιάμαλης.

Το πρωινό της 16ης Νοεμβρίου σημειώθηκε τραγικό συμβάν μ’ έναν νεκρό και δύο τραυματίες, όταν δύο βαγόνια του ΗΣΑΠ συγκρούστηκαν.

Ο 41χρονος που σκοτώθηκε ήταν φίλος του Ιωνικού, ο Πέτρος Γιάμαλης.

Η ομάδα της Νίκαιας τον είχε τιμήσει καταθέτοντας στεφάνι στη μνήμη του, πριν από τον αγώνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, ενώ μάλιστα είχε στείλει αίτημα στη διοργανώτρια αρχή της Super League προκειμένου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, κάτι που έγινε δεκτό.

Τη Δευτέρα 10/1/2022 και ωρα , 19.15 θα γίνει φιλικό μεταξύ των βετερανων του Ιωνικού και των Εργαζομένων ποδοσφαιριστών της ΣΤΑΣΥ, για να τιμηθεί ο άτυχος άνδρας και τα έσοδα θα διατεθούν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας. Μάλιστα η ΠΑΕ Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε:

«Ο Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαίμαχων του Ιωνικού και των Εργαζομένων ποδοσφαιριστών της ΣΤΑΣΥ. Μια όμορφη πρωτοβουλία για ένα τραγικό και άδικο χαμό όπως ο χαμός κάθε εργαζόμενου κατά την ώρα της δουλειάς του λόγω λαθών και παραλείψεων τρίτων.
Τη Δευτέρα, λοιπόν, 10 Ιανουαρίου και ώρα 19.15 στο «Παντελής Νικολαΐδης» θα είμαστε εκεί, και καλούμε τον κόσμο της Ομάδα να δώσει το «παρών», πρώτα απ’ όλα για να τιμήσουμε τη μνήμη του δικού μας Πέτρου και αφετέρου για να διατρανώσουμε ότι δε θα ανεχθούμε κανένας άλλος Πέτρος να βρεθεί εκτεθειμένος σε παρόμοια κατάσταση.
Πέτρο, ψυχάρα, για πάντα Ιωνικάρα».