Ιωνικός: Με νέα πρόσωπα εν όψει Λεβαδειακού

Για πρώτη φορά θα βρεθεί στην αποστολή του Ιωνικού ο 30χρονος αμυντικός Ισαάκ Κονέ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Δημήτρη Σπανού.

Ο ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού, παρά το γεγονός οτι αποκτήθηκε μέσα στην εβδομάδα, βρίσκεται κανονικά στα σχέδια για το πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό για την 10η αγωνιστική της Super League 2 (21/2 – 14:45 – ΕΡΤ 3).

Πέρα από τον Κονέ, ο Δημήτρης Σπανός θα έχει στη διάθεσή του και τον Ομάρ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε (μυϊκός σπασμός), αλλά και ο Φράνκ Τιεντσέ ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τη Δόξα Δράμας. Ακόμη, στην αποστολή θα βρίσκονται και οι Μπρίτο και Φαζός οι οποίοι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου 20/2.

Εκτός είναι, ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, που ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά και ο Σπύρος Φουρλάνος που ακολουθεί μετεγχειρητικές-ισομετρικές ασκήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Τσιριγώτης, Μιχάλης Κύργιας, Μανώλης Φαζός, Δημήτρης Κοτσώνης, Νίκος Μουστάκης, Γκούρζιντερ Σινγκ, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Παναγιώτης Κόρμπος, Φρανκ-Ερίκ Τιεντσέ, Ισαάκ Κονέ, Μαρτίν Ρόλε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Αρμίντο Μπρίτο, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Λευτέρης Ματσούκας, Ματίας Κάστρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2:

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

14:30 Παγκρήτιο, Εργοτέλης Γ.Σ. 88 – Παναχαϊκή 1891 ΣΚΟΡ ΤΕΛΙΚΟ  1-0 

14:45 ΓΣ Δόξα Δράμας, Δόξα Δράμας 2017 – ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ΣΚΟΡ ΤΕΛΙΚΟ 0-0

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

14:00 Φιλιππούπολης, Απόλλων Λάρισας – Χανιά (ERTSPORTS 2)

14:45 Δημοτικό Τρικάλων, Τρίκαλα Α.Ο – Διαγόρας Γ.Σ. 1905 (ERTSPORTS)

14:45 Νεάπολης Νίκαιας, Ιωνικός Α.Ο. 1965 – Λεβαδειακός Α.Π.Ο (ΕΡΤ 3)

14:45 Ξάνθη Arena, Α.Ο. Ξάνθη . – Ο.Φ. Ιεράπετρας 1970 (ERTSPORTS 3)

[sc name=”bitros” ]