Ιωνικός: Έρχεται ο Μαχαίρας, φεύγει ο Ιατρούδης

Τον δανεισμό του Θεοδόση Μαχαίρα από την ΑΕΚ ανακοίνωσε η ομάδα του Ιωνικού. Οι Νικαιώτες θα έχουν στις τάξεις τους τον 21χρονο ακραίο για έναν χρόνο όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Μαχαίρας αγωνίστηκε πέρυσι σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος πετυχαίνοντας και ένα γκολ κόντρα στη Λάρισα στην εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ με 4-1.

Ο Μαχαίρας έχει ενταχθεί αρκετά γρήγορα στην ομάδα, μιας και συμμετείχε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση της Τετάρτης 4/8.

Παράλληλα, ο Γιάννης Ιατρούδης ακολούθησε το αντίθετο δρομολόγιο καθώς επέστρεψε στην ΑΕΚ για να στελεχώσει τη Β’ ομάδα λίγες μέρες μετά τον δανεισμό του στον Ιωνικό.

”Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που θα αγωνιστώ στον Ιωνικό. Μια πολύ ιστορική ομάδα, με κόσμο και διακρίσεις. Αυτή η χρονιά για εμένα είναι μια ευκαιρία και ελπίζω να δώσω το καλύτερο δυνατό. Στόχος μου είναι να καταφέρω μέσα από τα παιχνίδια να εξελιχθώ και φυσικά πάνω απ’ όλα, να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Ιωνικό να έχει μια γρήγορη παραμονή και να πετύχει τους στόχους του”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μαχαίρα με τη φανέλα του Ιωνικού.

 

[sc name=”boukis” ][/sc]