Ιωνικός: Χωρίς δύο κόντρα στον Λεβαδειακό

Χωρίς τους Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και Βαγγέλη Πλατέλλα θα παραταχθεί ο Ιωνικός στο παιχνίδι της Τετάρτης 28/4 κόντρα στον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική των Playoff της Super League 2.

Πιο συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας του Ιωνικού ναι μεν ακολούθησε μέρος της προπόνησης αλλά δεν κρίθηκε έτοιμος, ενώ ο εξτρέμ Βαγγέλης Πλατέλλας συνεχίζει τη θεραπεία του μετά και τη διάταση που έχει υποστεί στο ματς κόντρα στα Χανιά.

Η προετοιμασία της ομάδας της Νίκαιας ολοκληρώθηκε την Τρίτη 27/4 με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, η οποία συμπεριλάμβανε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι ρυθμού. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η αποστολή:

Παναγιώτης Γκίνης, Κρίστιαν Ρόκου, Δημήτρης Κοτσώνης, Μιχάλης Κύργιας, Κώστας Τσιριγώτης, Μανώλης Φαζός, Νίκος Μουστάκης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γκούρζιντερ Σινγκ, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Χουσεΐν Μουμίν, Βασίλης Πογοσιάν, Φρανκ – Ερίκ Τιεντσέ, Λουίζ Φελίπε Μπονέτι, Μαρτίν Ρόλε, Λευτέρης Ματσούκας, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Ματίας Κάστρο.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των Playoff της Super League 2:

Ιωνικός-Λεβαδειακός 15:30 – ΕΡΤ 3

Ξάνθη-Χανιά 15:30 – ERT SPORTS

Εργοτέλης-Διαγόρας 15:30 – ERT SPORTS 2

[sc name=”bitros” ]