Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτή είναι η εντυπωσιακή φωτογράφηση που έριξε το instagram

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτή είναι η εντυπωσιακή φωτογράφηση που έριξε το instagram

Έχουν περάσει περισσότεροι απο πέντε μήνες απο την πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ και στο Love It και η εντυπωσιακή παρουσιάστρια χτίζει σιγά αλλά σταθερά τον δικό της μύθο γύρω απο το όνομα της.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία της Ιωάννας απο την Κρήτη θα έχουν παρατηρήσει μια τεράστια αλλαγή στην ενδυματολογική της εμφάνιση, η οποία έχει ξεκινήσει απο την πρώτη στιγμή που έκανε ποδαρικό στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια και τα προσόντα της ήταν πάντοτε στο πρώτο πλάνο. Στον ΣΚΑΪ η ομάδα που ανέλαβε να την μεταμορφώσει έχει ξεκινήσει μια αλλαγή που σε άλλους αρέσει, αφού την έχει μετατρέψει σε μια σικ παρουσία, σε άλλους όμως δεν αρέσει αφού έχει χαθεί όλο εκείνο το κομμάτι που την έκανε να ξεχωρίζει.

Άλλωστε στην Αθήνα έγινε γνωστή μέσα απο την εκπομπή του Νίκου Μουτσινα, για τα πλούσια προσόντα της τα οποία και εμφανιζόντουσαν σε καθημερινή βάση.

Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που μετακόμισε. Απο εκεί και πέρα όλα κόπηκαν μαχαίρι, μέχρι όμως χτες όπου η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε με αυτή την εντυπωσιακή φωτογράφηση να ρίξει το instagram

Δείτε την εδώ

Related Post