Ηλιούπολη-Προοδευτική 2-0: Νίκησε και… περιμένει!

Νίκη με 2-0 πήρε η Ηλιούπολη κόντρα στην Προοδευτική για την 10η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα δύο τέρματά τους. Πρώτα στο 9ο λεπτό με εύστοχο πλασέ από τον Σόουζα και έπειτα στο 36′ με τον Ταβάρες μετά από αντεπίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είχαν κι αυτοί τις στιγμές τους, με κυριότερη αυτή του 32ου λεπτού όταν ο Μακρυωνίτης σταμάτησε τα αλλεπάλληλες προσπάθειες των Τζανιδάκη και Σπανού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος φτάνοντας έτσι στην έβδομη νίκη για φέτος.

Επόμενο παιχνίδι για την Ηλιούπολη είναι αυτό κόντρα στην Αήττητο Σπάτων, ένα παιχνίδι διόλου αδιάφορο, καθώς αν κερδίσει και δικαιωθεί και στην ένσταση που έχει ασκήσει στο ζήτημα της συμμετοχής του Γιάννη Κοντοέ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα είναι αυτή που θα πάρει την πρώτη θέση και παράλληλα τη συμμετοχή στα μπαράζ.

Από την άλλη οι Βυσσινί αντιμετωπίζουν στο ”Κλουβί” τον Φωστήρα.

Ηλιούπολη (Τάσος Τασιόπουλος):Μακρυωνίτης, Πολίτης, Λεβέντης (66′ Κούτσικος), Συριόπουλος, Τσατσαρής, Ρέτζο (46′ Φάρος), Γάγγος, Ταβάρες (46′ Αγοραστός), Σόουζα, Λάμπι, Γεμιστός (84΄Ορφανός).

Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης): Τσουκαλάς, Αποστόλου, Βαλιούτης (56′ Πανίδης), Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος, Τζανιδάκης (56′ Γριζανίτης), Γκόγκα (90′ Κόντος), Ντουρμίση (90′ Μπούντρα), Θεοδωρίδης, Σπανός (83 Φιλοπάτης).

Η βαθμολογία:

  1. Πανιώνιος 26

  2. Ηλιούπολη 22
  3. Προοδευτική 16
  4. Χαραυγιακός 14
  5. Φωστήρας 12
  6. Εθνικός 11
  7. Αήττητος Σπάτων 10
  8. ΑΕ Μοσχάτου 9

  9. ΑΕ Μυκόνου 7
  10. Πανναξιακός 7
  11. Μαρκό 6

Ο Πανιώνιος έχει 10 παιχνίδια, όλες οι υπόλοιπες ομάδες 9.

Επόμενη αγωνιστική (11η) και τελευταία:

Κυριακή 6 Ιουνίου

Αήτητος Σπάτων-Ηλιούπολη

Χαραυγιακός-ΑΕ Μοσχάτου

Μαρκό-Εθνικός

Προοδευτική-Φωστήρας

Πανναξιακός-ΑΕ Μυκόνου

[sc name=”fanis” ]