Η Ρόδος επικράτησε 1-0 του Ασπροπύργου.

Mια ακόμη νίκη πήρε για τον Νότιο όμιλο της Football League η Ρόδος που επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Ασπροπύργου σε εξ αναβολής αγώνα και μείωσε τη διαφορά στους δυο βαθμούς από την Καλαμάτα.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά με τις δυο ομάδες προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό. Στο 21ο λεπτό δυνατό σουτ του Μπαξεβάνου έξω από την περιοχή, απομάκρυνε με τις γροθιές ο Ντιμίτροβιτς.

Στο 39΄η Ρόδος άγγιξε το σκορ όταν μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ του Σερέντιουκ μέσα από την περιοχή, ο Ντιμίτροβιτς με δύσκολη απόκρουση στην γωνία του κράτησε το «μηδέν».

Στο 74ο λεπτό η Ρόδος βρέθηκε ξανά κοντά στο γκολ. Ο Ρεβυθόπουλος έκανε την παράλληλη σέντρα με τον Χύσι να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα εξ’ επαφής, αφού ο Ντιμίτροβιτς έκανε την επέμβαση του αγώνα.

Τρία λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Δελαπόρτα, ο Μακρυδημήτρης με ανάποδη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα λύνοντας το γόρδιο δεσμό αποτελόντας «χρυσή» αλλαγή για τον Κώστα Βελιτζέλο.

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Καραγεώργης, Χύσι, Μαρτσάκης (64′ Ρεβυθόπουλος), Νικολόπουλος, Σουλάϊ (46′ Ριτάκο), Μπαξεβάνος, Δελαπόρτας (82′ Βουργουτζής), Σερέντιουκ (64′ Μακρυδημήτρης), Λίχτι (56′ Τσίπρας), Αρναρέλλης.

Ασπρόπυργος (Φυντάνης): Ντιμίτροβιτς, Αργυρόπουλος, Θεοδώρου, Παπαθανασίου, Να, Κατίδης (56′ Τραορέ), Μαρούδας (69′ Βασιλείου), Τζανουλίνος, Ζαχαράκης, Β. Μουκίδης (81′ Ζαχαρός), Λάμπογλου (81′ Γεωργόπουλος).