Η Νίκη Βόλου πήρε την πρόκριση στο επεισοδιακό ματς με τα Τρίκαλα.

Τα επεισόδια που έγιναν πριν τη σέντρα στο ματς των Τρικάλων με τη Νίκη Βόλου για την 5η φάση του κυπέλλου σημάδεψαν την αναμέτρηση, καθώς ένας φίλαθλος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε δύο προσαγωγές.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί της Νίκης όταν εισήλθαν στην εξέδρα στο πέταλο γηπέδου των Τρικάλων κινήθηκαν απειλητικά προς τις πτέρυγες και υπήρξε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις που προσπάθησαν να τους απωθήσουν. Κατά τα επεισόδια, υπήρξε ο τραυματισμός του φιλάθλου.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Νίκη πήρε την πρόκριση κερδίζοντας με 1-0 χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Ροχάνο στο 73’ (ανατροπή του Μιράντα από τον Ευθυμίου στη περιοχή).

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Παρέδες στο 86’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Κίτρινες: Παρέδες, Κουσκουνάς, Ελευθεριάδης – Ροχάνο, Τζοβάρας, Ανδρέου

Αποβολές: 86’ Παρέδες (δεύτερη κίτρινη)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Σεντουριόν, Xειρίτραντας, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Παρέδες, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ευθυμίου (82’ Νιάρος), Ελευθεριάδης (79’ Νίζιτς), Πέλκας, Κουσκουνάς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης (62’ Τζοβάρας), Τσουκαλάς, Μιράντα (90’+3’ Αλιατίδης), Κάσσος (90’+3’ Μπόσιο), Βλαχομήτρος (46’ Λούκας Γκαρσία), Ροχάνο (85’ Τζιώρας).