Η μεταγραφή του Γ Βαγιαννίδη στην Ίντερ. (19χρονος μπακ)

 

Ο 19χρονος μπακ, ελεύθερος  από τον Παναθηναϊκό και δεν αποδέχθηκε ανανέωσης που του έγινε, τις προτάσεις που είχε κι από άλλες ομάδες  κι εντέλει ενημέρωσε τη Δευτέρα 25/05/2020 πως θα αποδεχθεί την προσφορά των «νερατζούρι».

Η οικογένεια του Βαγιαννίδη, στην επικοινωνία που είχε με τη διοίκηση της Ίντερ, ζήτησε να της αποσταλεί με e-mail εντός της Τρίτης (26/05) τα τελικά συμβόλαια, προκειμένου να τα στείλει πίσω υπογεγραμμένα και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα του Μιλάνου. Η δε χρονική διάρκεια deal, αναμένεται να «κλειδώσει» τελικά στα 4 χρόνια (ήτοι έως το καλοκαίρι του 2024), με τον νεαρό μπακ-χαφ να καρπώνεται περίπου 300.000 Ευρώ σε ετήσια βάση, ξέχωρα από τα μπόνους στόχων και συμμετοχών που έχουν προβλεφθεί.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα λάβει το ποσό των 400.000 Ευρώ, ως «τροφεία εκπαίδευσης» (δεδομένου ότι ο Βαγιαννίδης ανήκει στην Ακαδημία του «τριφυλλιού» από το 2012), εκ των οποίων το 30% (120.000 Ευρώ) θα πρέπει -βάσει κανονισμών της FIFA- να πιστωθούν στο λογαριασμό της «πράσινης» ΠΑΕ μέσα σε διάστημα ενός μήνα.