Η Μαρία Λέκα ΣΚΑΦΑΤΗ και με λευκό ΜΠΙΚΙΝΙ ταράζει το Μόνακο! Με ποιον ήταν στο σκάφος;

Η Μαρία Λέκα είναι μια από τις αγαπημένες μας παίκτριες του ριάλιτι μόδας, my style rocks και την ξεχωρίσαμε από την αρχή για το ιδιαίτερο και μοναδικό  στυλ αλλά και την φυσική της ομορφιά που σε γοητεύει με την πρώτη ματιά. Είναι μια γυναίκα που μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως femme fatale του  my style rocks.

Έχει καταγωγή από την Αλβανία αλλά δηλώνει βέρα Ελληνίδα και λατρεύει την Ζάκυνθο την οποία θεωρεί πατρίδα της και πολύ καλά κατά την γνώμη μας.

Αυτή η μελαχρινή έχει αφιερωθεί στον χώρο της μόδας και θέλει να κάνει καριέρα ως μοντέλο ενώ είναι και μια πολύ δυνατή fashion influencer αφού την ακολουθούν πιστά στις στιλιστικές χιλιάδες θαυμάστριες της.

Η εκθαμβωτική ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από την επίσκεψη της στο Μόντε Κάρλο και στο Μόνακο και  προκάλεσε ταραχή και λιποθυμίες στο αντρικό κοινό αφού ποζάρει πάνω σε ένα σκάφος με ένα κοpδονάτο μπικίνι που είναι το κάτι άλλο!

Μια απορία έχουμε όμως που μας τρώει το μυαλό! Με ποιον ήταν πάνω στο σκάφος στο ταξίδι της στο Μόνακο; Μόλις το διασταυρώσουμε θα επανέλθουμε!

Δείτε την προς το παρόν να μαγεύει και το Μόνακο!