Η Μάντζεστερ Σίτι με γκολ από φάουλ νίκησε τον Ολυμπιακό 0-1

 

Ο Ολυμπιακός πάλεψε όσο μπορούσε την Μάντζεστερ Σίτι και παρά τις 7 απουσίες το αποτέλεσμα τον αδικεί διότι απλά προηγήθηκε φάουλ καραμπινάτο πριν γίνει η φάση για το μοναδικό τέρμα της Σίτι πάνω στον Ντρέγκερ  ο Γκουντογκάν τον απώθησε με αγκωνιά  στο πρόσωπο  και τον πέταξε κάτω. Όχι μόνο ήταν φάουλ αλλά και κίτρινη κάρτα που τα αγνόησε ο διαιτητής και στη συνέχεια της φάσης ήρθε το γκολ της νίκης για την Μάντζεστερ Σίτι οπότε έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος.  Την βλέπετε καρέ καρέ την φάση με Γκουντογκάν- Ντρέγκερ. Πάμε για νίκη με Άρη και Μαρσέιγ.

Βεβαίως είδαμε ένα ματς σαν να παίζει η γάτα με το ποντίκι, και στα δύο ημίχρονα η μπάλα παίζεται στο μισό γήπεδο. Έγερνε πολύ το γήπεδο απόψε, εντάξη οι απουσίες όμως θα μου επιτρέψετε να πω την γνώμη μου, δεν υπήρχε στο κέντρο του γηπέδου κανένας κουμανταδόρος να δημιουργήσει μια τελική προσπάθεια. Πόσο ανέτοιμος ήταν ο Σουντανί να έπαιζε σέντερ φορ και να γύριζε πίσω ο Φορτούνης να βλέπαμε και λίγο μπαλίτσα υπέρ του Ολυμπιακού. Μόλις στο 88″ καταγράφηκε η πρώτη τελική του Ολυμπιακού.

Στην πραγματικότητα απόψε έπαιζε Σα– Μάντζεστερ Σίτι 0-1 Να αναφέρουμε τους διακριθέντες; όλη η άμυνα με ήρωα τον Ζοσέ Σα.

Η Σίτι από την αρχή του αγώνα ανέλαβε τα ηνία του ματς. Στο 3’ δυνατό σουτ του Ρόντρι, μπλόκαρε ο Σα, όπως έγινε και στο 9’ μετά από προσπάθεια του Φόντεν, αλλά και στο 10’ σε κεφαλιά του Ζεσούς.

Στο 15’ σουτ του Φοντέν έφυγε άουτ, ενώ στο 31’ ο Σίτι είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν ο Ζεσούς βγήκε απέναντι στον Σα, όμως ξανά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έδιωξε.

Στο 36’ μετά από όμορφο συνδυασμό στην περιοχή του Ολυμπιακού, η Σίτι άνοιξε το σκορ αφού ο Φόντεν δέχθηκε την μπάλα από τακουνάκι του Στέρλινγκ και χωρίς ουσιαστικό μαρκάρισμα νίκησε τον Σα. Νωρίτερα στη φάση ο Γκουντογκάν είχε ρίξει στο έδαφος τον Ντρέγκερ, τον οποίο βρήκε στο πρόσωπο, με τους ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται για φάουλ.

 

Στο 50’ σουτ του Γκουντογκάν έφυγε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, σουτ του Μεντί είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 66’ μετά από «καραμπόλα» στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Σίλβα έκανε το τακουνάκι, με τον Μπα να μπλοκάρει.

Στο 71’ κεφαλιά του Φόντεν, εκτός εστίας, ενώ ίδια κατάληξη είχε πλασέ του Σίλβα στο 75’.

Στο 88′ σουτ του Φορτούνη, από πλάγια θέση, έφυγε άουτ, ενώ στο 91′ κεφαλιά του Σισέ έφυγε άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ντρέγκερ (66’ Βρουσάϊ), Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Πέπε (71’ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Μασούρας (78’ Σουντανί), Φορτούνης.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Μεντί (78’ Ζιτσένκο), Ντίας, Στόουνς, Ρόντρι (75’ Μαχρέζ), Γκουντογκάν (87′ Ντόιλ), Φόντεν, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (75’ Φερναντίνιο), Ζεσούς (78’ Αγουέρο).

[sc name=”bitros” ]