Η Γούλβς με αυτόν τον Ολυμπιακό δεν έχει καμία τύχη ( Δείτε φωτό – βίντεο )

Τι είδαμε στην Τούμπα: Έναν Ολυμπιακό στα πρώτα 35″ να πατάει στο γήπεδο σαν να μην υπήρχε καμία καραντίνα καμία διακοπή τριών μηνών. Η ομάδα λειτουργούσε σαν κομπιούτερ οι παίκτες βρίσκονταν μεταξύ τους σαν να είχαν ραντεβού μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ απλά παρακολουθούσαν ψάχνοντας για την μπάλα.

 

Υπήρχε σχέδιο το γκολ μπήκε νωρίς στο 23″ η ομάδα χαλάρωσε μετά το 35″ και στο Β ημίχρονο δόθηκαν τα μέτρα στον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός οργανώθηκε στην άμυνα για να πάρει την νίκη άνετα.

 

Όλα αυτά οφείλονται κατα κύριο λόγο στον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς και στον τεράστιο πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη που ανανέωσε το συμβόλαιο στον Αρχιτέκτονα της αήττητης ομάδας του Ολυμπιακού Πέδρο Μάρτινς τεράστιος προπονητής μας θυμίζει Μάρτον Μπούκοβι εμάς τους παλαιούς.


Ποια Γουλβς να κερδίσει αυτόν τον Ολυμπιακό;; θα προκριθεί όπου και να παίξει στη Γερμανία η στην Αγγλία;; δεν τον σταματάει κανένας, και θα γράψει ιστορία και στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός είναι μια δεμένη ομάδα από παντού αγωνιστικά και από πλευράς ψυχολογίας το κλίμα είναι φοβερό τους είδαμε στο βίντεο να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά ακτινοβολούν υγεία και αγάπη, είναι μια οικογένεια που όποιο παιδί της φεύγει το μετανιώνει και πανηγυρίζει τις νίκες του Ολυμπιακού εκεί που βρίσκεται… βλέπε Ποντένσε.

 

Με ηγέτες τους Βαλμπουενά, Τσιμίκα, Φορτούνη, Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός θα φτάσει ψηλά εδώ θα μείνουν Τσιμίκας Φορτούνης κι ο Βαλμπουενά είπε θα παίζω όσο με κρατούν τα πόδια μου, έχω την εμπειρία να οδηγώ και να βοηθάω τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού.

[sc name=”bitros” ]