Η ακαδημία Ιωνικός Νικαίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας κ. Σκούρα Γλυκερία ψυχολόγο.(Υπο Διδάκτωρ παν. Αθηνων)

Η ακαδημία μας είναι στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τη διακεκριμενη επιστημονα κ. Σκούρα Γλυκερία ψυχολόγο ειδική σε αθλητικα θέματα. Υπο Διδάκτωρ παν. Αθηνων.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα οργανωθουν διαδικτυακές συνεδρίες για τους αθλητές σε επικαιρα και καθημερινα θέματα.

Ψυχολόγος – Αθλητική Ψυχολόγος MSc.
H Γλυκερία Σκούρα είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Eθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc.) με ειδίκευση στην Αθλητική Ψυχολογία και στην Ψυχολογία της Άσκησης από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας καθώς και υποψήφια Διδάκτωρ στη Σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Eθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Τα τελευταία πέντε χρόνια διατηρεί συνεργασίες με πληθώρα αθλητικών συλλόγων (ποδόσφαιρο, στίβος, κολύμβηση, χάντμπολ). Παράλληλα είναι άμεση συνεργάτιδα της Μικτής Ομάδας Ποδοσφαίρου Αθηνών και παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη αθλητών διαφόρων αθλημάτων. Διατηρεί συνεργασία με εργομετρικά κέντρα όπου αναλαμβάνει την ψυχομετρική αξιολόγηση των αθλητών.

Επιπλέον δραστηριοποιείται σε ερευνητικό επίπεδο με δημοσιεύσεις στον τομέα της αθλητικής ψυχολογίας σε διεθνή συνέδρια .