Η Αχαϊκή νίκησε με 2-1 και ελπίζει.

Έχοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα η ομάδα της Αχαγιάς κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή απέναντι στο Διαβολίτσι και να πάρει τη νίκη με 2-1 παραμένοντας ζωντανή στην υπόθεση παραμονή.

Η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας για να παραμείνει βέβαια στην κατηγορία ή θα πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από το Διαβολίτσι την τελευταία αγωνιστική ή θα πρέπει να χάσει ο ΠΑΟ Βάρδας στη Ναύπακτο και να νικήσει η Αχαϊκή, αφού ο Εθνικός Σκουλικάδου λογικά θα έχει εύκολο έργο κόντρα στον Παλληξουριακό.

Σε ό,τι αφορά το σημερινό παιχνίδι, στο αγωνιστικό μέρος το Διαβολίτσι προηγήθηκε με τον Μουλιάτο στο 55o λεπτό. Στο 78΄ ο Μπουτσικάκης θα κερδίσει πέναλτι και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα είναι εύστοχος από την «άσπρη βούλα» για την ισοφάριση.

Η μεγάλη νίκη ήρθε με την κεφαλιά του Νίκου Πυρρή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από γέμισμα του ταλαντούχου Ντούβλη. Μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ. Να σημειωθεί ότι στο 96΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Πιτσιλής.

ΑΧΑΪΚΗ: Μπακάλης, Ντρέου (71΄ Ντούβλης), Τσίτσαρης (65΄ Πυρρής), Ρίλντι, Μπουτσικάκης, Κουτρούμπας, Μακρόπουλος, Κοτσόκολος, Γεωργόπουλος, Μητρόπουλος, Ανδρεόπουλος.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Καπατσώρης, Σίνος, Χόντζα, Πάγια (85΄ Πιτσιλής), Μουλιάτος, Μπαλόπουλος, Τσάτος, Λιόλος, Στραβάκος, Αθανασόπουλος, Ντασίλβας (46΄ Γκελγκέρια).