Γούλβς-Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς στο”Μολινό’

 

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο όνειρο του Ολυμπιακού να προκριθεί απόψε Πέμπτη 6-8- Cosmote tv 22o στους 8 του Europa-League επί της Γούλβς στο “Μολινό” της Αγγλίας.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορεί να κάνει την έκπληξη όπως έκανε πριν μερικούς μήνες στην επική ανατροπή επί της Άρσεναλ μέσα στην Αγγλία και άφησε όλη την Ευρώπη άφωνη.

Σχετικά με τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ειδικότερα για τον σχηματισμό που θα επιλέξει. Ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρολεύκων» θα παρατάξει την ομάδα με 4-3-3, έχοντας ως μοναδικό δίλημμα το «Μασούρας ή Ραντζέλοβιτς» για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στην τριάδα των χαφ με τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά, ενώ περιμένει από τους ακραίους επιθετικούς να δίνουν βοήθειες σε Ομάρ και Τσιμίκα. Έτσι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα απαρτίζεται από τους Αλέν, Τσιμίκα, Σισέ, Μπα, Ομάρ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρα ή Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί. svg%3E

Βαλμπουενά στο ένα «φτερό», στο άλλο;
Το μεγαλύτερο βάρος λοιπόν έχει πέσει πάνω στο ποιος θα περάσει στο ένα «φτερό» της επίθεσης, μιας και το άλλο φαίνεται ότι το έχει «καπαρώσει» ο Ματιέ Βαλμπουενά. Μετά το φιλικό με την Ομόνοια ένα είναι το βασικό ερώτημα για την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα. Αυτό που αφορά την παρουσία του Γιώργου Μασούρα ή του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στους πρώτους 11 του Μαρτίνς. Ένα δίλημμα που εξακολουθεί να υφίσταται, καθώς απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, οι δύο «ερυθρόλευκοι» άσοι πάνε για μία «μάχη» μέχρι… τέλους με βραβείο τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μαρτίνς μπορεί να αποκαλύψει στο 100% τα πλάνα του μέχρι και λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Ίσως να ετοιμάζει και κάποια έκπληξη που δεν περιμένουμε. Ποτέ δεν ξέρεις με τον Πορτογάλο τεχνικό. Οι περισσότερες πιθανότητες πάντως είναι να πάει με τη γνωστή 10άδα συν έναν εκ των Μασούρα ή Ραντζέλοβιτς στο 4-3-3 που θα παρατάξει και στο γήπεδο της Γουλβς, έχοντας στον πάγκο ως έξτρα λύσεις τους Φορτούνη και Αχμέντ Χασάν.

Ο Αλέν στη θέση του Σα
Ο Γάλλος τερματοφύλακας, Μπόμπι Αλέν θα κληθεί να σηκώσει το βάρος της υπεράσπισης της «ερυθρόλευκης» εστίας στην έδρα της αγγλικής ομάδας στην κρίσιμη αναμέτρηση για τους «16» του Europa League. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και όλοι έσπευσαν να ντοπάρουν ψυχολογικά τον 29χρονο γκολκίπερ, ο οποίος εμφανίστηκε ήρεμος και θεωρεί πως είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκείνον να αποδείξει την αξία του και ότι κακώς το προηγούμενο διάστημα ήταν στη σκιά του Πορτογάλου πορτιέρο.

[sc name=”bitros” ]