Γιώργος Μασούρας: Γκολ με όσες ομάδες έχει παίξει

Ο Γιώργος Μασούρας αποτελεί φωτεινό παράδειγμα γιατί πρέπει να παίζουν περισσότεροι Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Όσο έλειπε ο 27χρονος εξτρέμ ο Ολυμπιακός είχε τεράστιο πρόβλημα με το γκολ.

Μπήκε μέσα την περασμένη Τετάρτη με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, στην πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα ο Γιώργος Μασούρας.
Με την ομάδα της Ριζούπολης είχε παίξει άλλες έξι φορές και δεν είχε σκοράρει μέχρι προχθές.
Τώρα όμως, σκοράροντας σε βάρος της αθηναϊκής ομάδας, μπορεί να λέει ότι έχει βάλει γκολ σε όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει και παίζουν φέτος στη Super League.

Μαζί με την ομάδα που παίζει τώρα, αφού έχει σκοράρει και σε βάρος του Ολυμπιακού, ο Μασούρας έχει σκοράρει σε βάρος 13 ομάδων.

Θα πείτε είναι 14 οι ομάδες. Σωστά, αλλά με τον Ιωνικό δεν έχει βρεθεί ποτέ αντιμέτωπος, οπότε δεν θα μπορούσε να έχει σκοράρει. Θα το επιχειρήσει στις αρχές Νοεμβρίου και αυτό.

Αναλυτικά ανά ομάδα ο Μασούρας έχει βάλει: Άρη 6 γκολ, ΑΕΚ 5, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και Παναιτωλικό από 4, Παναθηναϊκό 3, Λαμία και Ατρόμητο από 2, Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ από ένα γκολ!

Φαίνεται όμως και ξεκάθαρα πόσο λείπει από το κέντρο του Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης που δεν θα αργήσει να τον έχουμε πάλι μαζί μας και μην αρχίσουμε πάλι να μην ξεκινάει βσικός ποιος ο καλύτερος παίκτης της Ελλάδος.
Και αυτό δεν το λένε μόνο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αλλά και οι αντίπαλοί μας παίκτες και φίλαθλοι. Καί έναν άσχετο από ποδόσφαιρο να ρωτήσουμε θα μας απαντήσει ότι είναι ο Κώστας Φορτούνης διότι από κάποιον θα το έχει ακούσει.

Αυτό το ανέκδοτο πρέπει να σταματήσει δεν είναι βασικός γιατί δεν μαρκάρει .
Μια ερώτηση θα κάνω ο Μέσι μαρκάρει; Πάμε πάρα κάτω όσες φορές δεξι μπακ έπαιξαν Κένι Λαλας- Θανάσης Ανδρούτσος ποιος ήταν καλύτερος;; Θανάσης Ανδρούτσος

Όσες φορές πήρε φανέλα ενδεκάδας ο Βασίλης Σουρλής ήταν από τους καλύτερους κι όμως σήμερα είναι εκτός πλάνων, τον πρώτο λόγο τον έχουν οι ξένοι παίκτες. Από τους ξένους εκείνος που διαπρέπει είναι ο φθηνότερος σε χρήματα μεταγραφής 120.000 ευρω ο ….. Άγκιμπού Καμαρά, δεν το λέω εγώ αλλά ο ίδιος Πέδρο Μαρτίνς. Θα επανέλθουμε για το θέμα των Ελλήνων παικτών .

[sc name=”hpeiros” ][/sc]