Γιώργος Ιωακειμίδης: Φως στα σκοτάδια

 

Ένα φως στα σκοτάδια που ζούμε τον τελευταίο καιρό ήταν η χθεσινή αιμοδοσία του Δήμου μας. Ένα φως από τους δημότες μας ότι σε αυτές τις δύσκολες ώρες δεν ξεχνάμε την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας και προσφέρουμε το αίμα μας αφήνοντας τις φοβίες της εποχής.

Ένα φως από τους γιατρούς του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας που ενώ οι ώρες της αιμοδοσίας ήταν 09.00 έως 13.30 παρέμειναν μέχρι τις 17.00 το απόγευμα για να μην χαθεί ούτε μία φιάλη αίμα για αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Ενώ η τελευταία αιμοδοσία πριν έξι μήνες είχε 150 φιάλες, η χθεσινή είχε 192 φιάλες και περισσότερους από 220 που προσήλθαν αλλά δε μπόρεσαν να περιμένουν τις δύο ώρες που χρειάστηκε μέχρι και οι τελευταίοι να δώσουν αίμα. Μας άφησαν όμως ονόματα και τηλέφωνα για να τους ειδοποιήσουμε για τη συνέχεια της χθεσινής αιμοδοσίας. Σας ενημερώνουμε λοιπόν, ότι η επόμενη αιμοδοσία ήδη προγραμματίστηκε και θα γίνει την Κυριακή 12 Απριλίου στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10).

Πράξεις σαν και αυτήν μεγαλώνουν το μπόι μας και ομορφαίνουν τη ζωή μας.

Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου που ετοίμασαν και πραγματοποίησαν τη χθεσινή αιμοδοσία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους ανταποκρίθηκαν και στους γιατρούς μας που δε σταμάτησαν επί οκτώ ώρες ούτε λεπτό.