Γιώργος Ιωακειμίδης:Βήμα – βήμα ολοκληρώνεται η μελέτη του Νεκροταφείου Νεάπολης

Μπορεί η κακοκαιρία να έπληξε πολύ σκληρά την Αττική, ευτυχώς όμως, εμείς τελειώσαμε από την Τρίτη με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και μπορούμε να μιλάμε για τα άλλα θέματα της πόλης που προχωρούν καλά.

Όπως, ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η μελέτη του παλιού νεκροταφείου προϋπολογισμού 590.000 € προχωράει με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού.

Τότε θα γνωρίζουμε και το κόστος που θα απαιτηθεί για την ανάπλαση των 46 στρεμμάτων για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα χρήματα αυτά από την πολιτεία και να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση του έργου.

Ενός τεράστιου έργου που θα αλλάξει τα πάντα στη Νεάπολη τα επόμενα χρόνια.

Ενός έργου μοναδικού καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε ανάπλαση παλιού νεκροταφείου σε χώρο αναψυχής και αθλητισμού!

Έτσι, λοιπόν, με βάση τα αποτελέσματα του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ολοκληρώθηκε η μελέτη του εστιατορίου αναψυκτηρίου που θα δημιουργηθεί εκεί του οποίου και τα σχέδια τα παρουσιάζουμε για την ενημέρωση σας.

Με φυτεμένο δώμα, χωρίς να επιβαρύνει, ουσιαστικά και αισθητικά το περιβάλλον και απόλυτα εναρμονισμένο στο χώρο πρασίνου θα μπορεί να φιλοξενεί 150 – 200 άτομα.

Ένα έργο άρτια σχεδιασμένο με βιοκλιματικό κτίριο που ελπίζουμε να δώσουμε στην πόλη ολοκληρωμένο σε 2-3 χρόνια.