Γιώργος Ιωακειμίδης:Γι’ αυτό ανήκουν και σε όλους!(Το γήπεδο της Νεάπολης φοράει τα καλά του!)

Με έργο προϋπολογισμού €670.000,00 από το ταμείο του Δήμου,
το γήπεδο της Νεάπολης φοράει τα καλά του!

Στο πιο σημαντικό γήπεδο της πόλης, που συνδέεται με την πιο ιστορική της ομάδα, τον Ιωνικό, οφείλαμε ένα μεγάλο έργο που θα δίνει τη δυνατότητα για πιο όμορφο ποδόσφαιρο και μεγαλύτερη ασφάλεια για τους αθλητές.
Σε δύσκολες εποχές λοιπόν, αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε στο γήπεδο της Νεάπολης τον πιο σύγχρονο χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, με προϋπολογισμό €670.000,00 και αποκλειστική χρηματοδότηση από το ταμείο του Δήμου.
Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, τέτοιες αποφάσεις δεν είναι εύκολες. Τα χρήματα, όχι μόνο είναι πολλά, αλλά δεν πρέπει να λείψουν και από αλλού που πιθανά θα ήταν αναγκαία. Κάθε έργο λοιπόν για εμάς έχει τη σειρά του, την προτεραιότητα και τη δική του ξεχωριστή σημασία. Γι’ αυτό καμιά φορά συστήνω υπομονή, ειδικά για τα πιο μεγάλα και πιο δύσκολα. Όλα θα γίνουν όπως και όταν πρέπει!
Ο Ιωνικός τα τελευταία χρόνια κάνει μια σοβαρή και οργανωμένη διοικητική και αγωνιστική προσπάθεια. Στο ίδιο διάστημα, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δε μπορούσε πλέον να αντέξει με τις συντηρήσεις που κάναμε για να τον κρατήσουμε σε καλή κατάσταση. Χρειαζόταν ολική ανακατασκευή, ώστε να ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.
Ο νέος χλοοτάπητας λοιπόν θα είναι υβριδικός με 70% φυσικό χορτάρι και 30% συνθετικό, προδιαγραφών FIFA, που μόνο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», συναντάμε στην Ελλάδα. Μόνο τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ διαθέτουν σήμερα τέτοιους αγωνιστικούς χώρους.
Ας εκτιμήσουμε και ας σεβαστούμε όλοι την προσπάθεια που γίνεται για σημαντικά έργα υποδομής στην πόλη. Έργα που θα αντέξουν στο χρόνο, θα εξοικονομήσουν χρήματα από επισκευές και συντηρήσεις και τελικά θα μας ωφελήσουν όλους.
Γι’ αυτό ανήκουν και σε όλους!