Γιαννούλης: ”Βγάλαμε ενέργεια και σοβαρότητα”

Το πέντε στα πέντε στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας, έφτασε ο Φαληρικός, ο οποίος ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο της Δόξας Πειραιά στο ”Π.Νικολαίδης” της Νίκαιας, με σκορ 3-1.

Οι Φαληριώτες συνεχίζουν να απέχουν απο την κορυφή (με ενα παιχνίδι λιγότερο), ενα πόντο πίσω απο Περαμαικό και Αμπελακιακό.

Στα της αναμέτρησης, η ομάδα του Δ.Γιαννούλη προηγήθηκε με τέρμα απο τα αποδυτήρια του Κεκάκου στο 3′, με τον Μιτσάνι να παίρνει την σκυτάλη δυο λεπτά μετά, και να διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του.

Ο Κεκάκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 67′, πέτυχε το 3-0, με την Δόξα (η οποία παραμένει χωρίς βαθμό) να μειώνει στο 84′ με τον Πατσατζόγλου.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, δήλωσε:

”Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, όπως συνηθίζουμε φέτος.

Αν και ξεκινήσαμε με αναποδιές, λόγω οτι στερηθήκαμε τους Λοιζίδη, Κρικογιάν και Μαριόλη που τους υπολογίζαμε.

Βγάλαμε ενέργεια και σοβαρότητα, αλλά μετά το 2-0 χαλαρώσαμε και δώσαμε χώρους στον αντίπαλο.

Στο δεύτερο μέρος, σταθεροποιήσαμε την απόδοση μας, και δώσαμε σε αρκετά παιδιά ευκαιρίες που δεν έχουν παίξει φέτος.

Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές.

Τώρα όσον αφορά την συνέχεια, όλα είναι στον αέρα, και ελπίζουμε να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται”.

Φαληρικός: Γραίος, Αρώνης, Σταθαράς, Μπάκας, Μπουζάλι, Καλλέργης, Πέρρος, Δακουτρός (75’ Σαραντάκος), Μάρκου (85’ Παρλαπάνης), Μιτσάνι, Κεκάκος (84’ Μπαλίδης).

Δόξα Πειραιά: Νταφτιάν, Χαραλαμπίδης, Αχείμαστος, Γαλανομάτης (67’ Ζάκο), Παπαϊωάννου, Πιερράκος (86’ Κατσαφάδος), Μισκεδάκης (46’ Παρίσης), Κοσκινάς (46’ Αγγελακόπουλος), Κοντός (67’ Πατσατζόγλου), Καλαϊτζίδης, Βυργιώτης