Γιαννούλης: “To μυαλό στην επόμενη σεζόν”

Με στόχο το σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο πορεύονται από τώρα στον Φαληρικό, με σκοπό να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί.

Μετά την ευρεία νίκη με 6-1 με αντίπαλο τους Λέοντες Καμινίων την προηγούμενη αγωνιστική και το πρόσφατο εντός έδρας 0-0 κόντρα στον Αργοναύτη, με μόλις ένα ματς να απομένει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Πειραιά, στο στρατόπεδο του Φαληρικού πράττουν και σκέφτονται με φόντο στη σεζόν 2019-2020.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν άλλωστε και οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας, Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος ανέφερε:

“Ήταν ένα παιχνίδι, αυτό με τον Αργοναύτη, όπου ουσιαστικά ήταν αδιάφορο τόσο βαθμολογικά όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, αφού δεν υπήρχε κάποιο κίνητρο γι αυτούς. Είχαμε ορισμένες ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δε χρειάζεται να σταθούμε περισσότερο εκεί. Ωστόσο αξίζουν πολλά μπράβο στην ομάδα του Αργοναύτη.

Από εκεί και πέρα προσπαθούμε από τώρα να θέσουμε τις βάσεις για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το χτίσιμο της ομάδας κρατώντας μερικά δικά μας παιδιά και στη συνέχεια να ψάξουμε για παίκτες ικανούς να ανταποκριθούν στο πλάνο μας.

Τώρα, ενόψει του τελευταίου ματς της σεζόν, θέλουμε σίγουρα να κλείσουμε με νίκη αλλά και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ φέτος. Στη συνέχεια θα παραμείνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια μέχρι τα τέλη Μαΐου”.

[sc name=”HPEIROS”]