Γιαννούλης: “Θα παλέψουμε για πλέι-οφ, και ας μην έχουμε την τύχη στα χέρια μας”

Την επιστροφή στα επιτυχή αποτελέσματα πέτυχε το περασμένο Σάββατο ο Φαληρικός και συνεχίζει να ελπίζει για είσοδο στα μπαράζ ανόδου για την Α’ Πειραιά.

Το σύνολο του Δημήτρη Γιαννούλη επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Αγίου Δημητρίου στο γήπεδο “Π. Νικολαΐδης”, σε ματς για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Πειραιά.

Ο τεχνικός της ομάδας, μιλώντας για τη νικηφόρα αναμέτρηση του Σαββάτου αλλά και το κλίμα στις τάξεις του Φαληρικού ενόψει της συνέχειας, τόνισε:

“Πήραμε μια αρκετά σημαντική νίκη κόντρα σε μια αξιοσέβαστη και καλή ομάδα. Ήταν μια μικρή αντίδραση κόντρα στο αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και μετά τη σχετική απογοήτευση που υπήρχε, παρά τις ατυχίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αφού προχωρήσαμε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές των στόπερ μας που ίσως μας κοστίσουν και στη συνέχεια.

Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια θα έλεγα πως θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, γιατί πλέον δεν είναι στο χέρι μας η είσοδος στα πλέι-οφ.

Παρόλα αυτά είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος σε όλα τα ματς που απομένουν, αρχής γενομένης από το επόμενο κόντρα στον Άρη Αμφιάλης, μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία”.

[sc name=”BITROS”]