Γιαννούλης: ”Πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο επαναπαυτήκαμε”

Το τέσσερα στα τέσσερα πέτυχε ο Φαληρικός στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, επικρατώντας δύσκολα του μαχητικού Ατρόμητου Κερατσινίου με σκορ 2-1, για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου, μένοντας στο -1 απο την κορυφή με ενα ματς λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο, με τον Σταθαρά στο 20′ να ανοίγει το σκορ, και τον Μητσάνι στο 28′ να φτάνει στο 2-0.

Ενα λεπτό αργότερα, η ομάδα του Δ.Γιαννούλη αναγκάστηκε να στερηθεί τις υπηρεσίες του Μελαμπιανάκη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Τα προβλήματα δεν σταματήσανε για τους Φαληριώτες, αφού αναγκαστική αλλαγή έγινε και ο Μαριόλης στο 64′, με την θέση του να παίρνει ο Κεκάκος.

Ο τελευταίος αποχώρησε και αυτός στο 88′ τραυματίας, με τον Ατρόμητο να μειώνει ενα λεπτό αργότερα με τον Μπερτσημά για το τελικό 2-1.

Ο τεχνικός κ.Γιαννούλης, έμεινε ικανοποιημένος απο τους ποδοσφαιριστές του μόνο απο το πρώτο ημίχρονο, τονίζοντας οτι κρατάει μόνο το τρίποντο:

”Κάναμε ενα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο δυστυχώς επαναπαυτήκαμε.

Μετά το 2-1 χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, με τον αντίπαλο μας να πιέζει, αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε.

Κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές.

Κρατάμε το τρίποντο.

Πρέπει να δουλέψουμε στο θέμα της διάρκειας, γιατί έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Τέλος θέλω να πω συγχαρητήρια και στον Ατρόμητο και για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε, όπως επίσης και για το ευ αγωνίζεσθαι”.

Φαληρικός: Γραίος, Αρώνης, Σταθαράς, Μάρκου, Μπουζάλι, Καλλέργης, Ντερκρικοριάν, Λοϊζίδης, Μαριόλης (64’ Κεκάκος -88’ Σωτηρόπουλος), Μελαμπιανάκης (29’ λ.τρ Δακουτρός) Μητσάνι

Ατρόμητος Κ.: Καφαράκης, Παπαδάτος, Γιαννόπουλος (57’ λ.τρ Κολάρος), Τσάμπρας, Κουρούνης, Βιδάλης (90’ Γκόλφης), Νερσεσιάν, Γκόλφης Γι (73’ Λαμπράκης), Κωστίκος (73’ Μπερτσημάς), Τσιρίδης, Τζίνζηρας