Γιαννούλης: “Άτυχοι που μείναμε στην ισοπαλία”

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Άρης Αμφιάλης και Φαληρικός την περασμένη Κυριακή, σε ματς που διεξήχθη στο γήπεδο “Σιταποθήκες” στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Β’ Πειραιά.

Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε τους γηπεδούχους στην 3η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου, ενώ “ψαλίδισε” στο ελάχιστο τις πιθανότητες του Φαληρικού για είσοδο στα πλέι-οφ της ανόδου.

Μιλώντας για την αναμέτρηση αυτή, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Δημήτρης Γιαννούλης, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του που θα μπορούσαν να της δώσουν τους τρεις βαθμούς, ενώ αναφέρθηκε από τώρα και στο σχεδιασμό της νέας σεζόν:

“Θα έλεγα πως η ατυχία μας χτύπησε ξανά την πόρτα. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, βάση των μεγάλων χαμένων μας ευκαιριών, θα έπρεπε να έχουμε πάρει τη νίκη. Πιέσαμε σωστά τον αντίπαλο, είχαμε δοκάρι, κλασικές ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και μας στεναχωρεί το ότι πήραμε μόνο τον ένα βαθμό.

Από εδώ και πέρα, παρότι τα πλέι-οφ απομακρύνονται για εμάς, έχουμε υποχρέωση να παίξουμε όπως ξέρουμε και να πάμε για τη νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια. Επίσης θα αρχίσουμε από τώρα και τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αφού το επόμενο διάστημα θα σχηματιστεί διοικητικό συμβούλιο και θα καθοριστούν οι βάσεις της νέας σεζόν”.