Γιάννης Μαυρόπουλος : «Δύσκολη εβδομάδα, ν’ ανταποκριθούμε στην πίεση.

Ο Γιάννης Μαυρόπουλος αναφέρθηκε στην πρώτη δύσκολη αποστολή της εβδομάδας κόντρα στα  ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

τόνισε: «Πολλές ομάδες δεν είναι φορμαρισμένες αυτήν την περίοδο και ψάχνουν σταθερα  σημεία αναφοράς .Μια τέτοια ομάδα είναι και τα ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ αλλά και εμείς.

Έχουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας, 3 αγώνες σε 7 ημέρες και μάλιστα με πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουν οι παίκτες μου πέραν των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων (Τετάρτη) έχουνε να αντιμετωπίσουν και την σωματική κόπωση καθώς και την ψυχολογική και επίσης ,μην ξεχνάμε την τεράστια αποχή που είχανε όλοι οι παίκτες ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν άμεσα και τόσο νωρίς χρονικά αυτό το σερί αγωνιστικών .

Παρ όλα αυτά όμως αυτο μας κάνει πολύ χαρούμενους διότι θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και να βρισκόμαστε όλοι παρόντες στο γήπεδο και να προσφέρουμε ο καθένας από την πλευρά του τον καλύτερο του εαυτό.

Είμαι σίγουρος για τους παίκτες μου πως θα τα καταφερουνε διότι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ετοιμότητα.

Τα παιδιά δείχνουν μεγάλη θέληση και αγάπη για αυτό που κάνουμε όλοι μαζί .

Τελος δεν θα αναφερθώ σε φαινόμενα τραυματισμών διότι αυτό είναι μέρος της καθημερινότητας του αθλήματος καθώς και για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν 2 μέρες τώρα και δεν μπορούμε να βγάλουμε όλο το μέρος της εβδομαδιαίας προπονητικής μας μονάδας αλλά αυτό θεωρώ ισχύει και για τους αντιπάλους μας .