Γιάννης Λαγουδάκης : Η Δομή Κοινωνικού Συσσιτίου αποτελεί ακόμα έναν πυλώνα στήριξης των συμπολιτών μας.

Ξεκίνησε η διανομή συσσιτίου από την Υπηρεσία του Δήμου Περάματος

Για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, ο Δήμος Περάματος προχώρησε στην λειτουργία Συσσιτίου.

Τηρώντας απόλυτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω κορωνοϊού, ξεκίνησε από την Κοινωνική Υπηρεσία η διανομή συσσιτίου και τις επτά ημέρες της εβδομάδας στους καταγεγραμμένους ωφελούμενους.

Στη Δομή Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Περάματος διανέμονται καθημερινά, δύο μαγειρευτά γεύματα. Επιπλέον, ο Δήμος Περάματος μεριμνά ώστε να διανεμηθούν κατ’ οίκον τα γεύματα των ωφελούμενων που έχουν αποδεδειγμένη αδυναμία να τα παραλάβουν από το χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκης δήλωσε τα εξής:

«Σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της υγειονομικής κρίσης, αλλά και της πρωτοφανούς ακρίβειας, ο Δήμος Περάματος δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περάματος έχει ως μέγιστη προτεραιότητα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Η Δομή Κοινωνικού Συσσιτίου αποτελεί ακόμα έναν πυλώνα στήριξης των συμπολιτών μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Η διασφάλιση της ψυχικής και σωματικής υγείας των συμπολιτών μας, αλλά και η κάλυψη των βασικών κοινωνικών τους αναγκών αποτελούν υποχρέωσή και καθήκον μας».