Γιάννης Λαγουδάκης: Διοργανώνει αιμοδοσία για το Πέραμα 13 Απριλίου του 2022

Ενημέρωση για την Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Δήμου Περάματος
Ο Δήμος Περάματος ως μέλος του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοσίας έχει ιδρύσει Δημοτική Τράπεζα Αίματος με σκοπό να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της εξεύρεσης αίματος, καθώς και των παραγώγων του.
Μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος είναι οι κάτοικοι του Δήμου Περάματος.
Σας παρακαλούμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια του Δήμου μας, ενημερώνοντας τους φίλους και συγγενείς σας, έτσι ώστε να γίνουν και οι ίδιοι αιμοδότες.
Προς τον σκοπό αυτό θα οργανώνονται 3 εθελοντικές αιμοδοσίες ετησίως από το τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Περάματος σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Μεταξά.
Ο Δήμος Περάματος φροντίζει οι αιμοδοσίες να γίνονται κάτω από ιδανικές συνθήκες (άνετος κλιματιζόμενος χώρος, μηχανογραφημένο αρχείο αιμοδοτών), καθώς και για την έγκαιρη ειδοποίηση και ενημέρωση των μελών της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος πριν από κάθε αιμοδοσία.
Οι δημότες μπορούν να λαμβάνουν αίμα από την Δημοτική Τράπεζα Αίματος, όπως και οι συγγενείς τους μέχρι Α’ βαθμού, όταν το έχουν ανάγκη.
Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται.
Μόνο προσφέρεται.
Είναι ζήτημα ζωής!

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Googl
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.