Γ’ Εθνική – Μπαράζ:Ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας.

Σε μία αναμέτρηση που έγινε εν μέσω καύσωνα, ο Πανιώνιος έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας και μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής στην Κρήτη, κόντρα στον Ηρόδοτο, μπήκε δυνατά και πάλι στη διεκδίκηση της μίας εκ των δύο θέσεων της ανόδου στη Super League 2!

Το φιλμ του αγώνα:

5′ Ο Λιούμης βρέθηκε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μετά από λάθος της άμυνας και κλέψιμο της μπάλας του Πίσπα, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σταματόπουλου!
8′ ΓΚΟΛ! Ο Λιούμης γύρισε την μπάλα στον Γροντή, ο οποίος λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σταματόπουλου!

22′ Εκτέλεση φάουλ από τον Δημητρίου περίπου δέκα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στουρνάρα…
28′ Επικίνδυνη σέντρα του Σπάρταλη από δεξιά, ανέκοψε η άμυνα του Πανιωνίου σε κόρνερ…
31′ Γύρισμα του Ξυγκόρου στον Μούντριχα, ο οποίος πλάσαρε ύπο πίεση από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας την μπάλα άουτ!
41′ Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κοντοές βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Θύελλας Ραφήνας και με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα χέρια του Σταματόπουλου…
45′ Σούταρε ο Πίσπας εκτός περιοχής και ο Σταματόπουλος έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα…
54′ Τεχνικό σουτ του Γροντή στο ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα δίπλα από το αριστερό «Γ» της εστίας του Σταματόπουλου!
55′ Δυνατό σουτ του Γροντή λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε κοντά από το αριστερό δοκάρι του Σταματόπουλου!

55′ Δυνατό σουτ του Γροντή λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε κοντά από το αριστερό δοκάρι του Σταματόπουλου!
56′ Ο Πίσπας μετά από ωραίο συνδυασμό με συμπαίκτη του, βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Θύελλας Ραφήνας, έκανε το σουτ και ο Σταματόπουλος απομάκρυνε τον κίνδυνο από την εστία του!
81′ Ο Σταμάτης έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ από θέση πλάγια δεξιά, αλλά δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων…
84′ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ζέκιο από τα αριστερά, απομάκρυνε με το κεφάλι ο Στουρνάρας σε νέο κόρνερ!
86′ Σέντρα του Παντελίδη από δεξιά και ο Ζέκιο από το ύψος του πέναλτι αμαρκάριστος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στουρνάρα!
90+3′ Ο Δημητρίου σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στουρνάρα!

Πανιώνιος (Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξύγκορος, Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου, Νίνο (62′ Μακρίδης), Πίσπας, Λιούμης (72′ Μίχος), Γροντής (84′ Δρίτσας), Μουντρίχας (72′ Σταμάτης).

Θύελλα Ραφήνας (Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Ντόσκας, Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Μπουντάκης (80′ Ζέκιο), Μπαριτάκης (58′ Παντελίδης), Σουλτανίδης (85′ Πιέτρι), Δημητρίου, Σπάρταλης (58′ Παπαδόπουλος).