Γ’ Εθνική – Μπαράζ: Η Κηφισιά 2-0 την Ζάκυνθο και φούλ για άνοδο.

Η Κηφισιά επιβλήθηκε με 2-0 της Ζακύνθου στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ερυθραίας και σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, κάτι το οποίο τη χρίζει φαβορί για την άνοδο στη Super League 2!

Οι γηπεδούχοι ήταν από την αρχή του ματς το αφεντικό της αναμέτρησης και κατάφεραν στο δεύτερο μέρος με δύο τέρματα σε διάστημα έξι λεπτών να πάρουν το σημαντικό τρίποντο της νίκης, απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο της Ζακύνθου!

10΄ Καλή φάση για την Κηφισιά με τον Τετεϊ να σουτάρει η μπάλα στρώθηκε στον Παπαγγελή σούταρε και ο Πατσογιώργος μπλόκαρε την μπάλα!
15΄ Πολύ μεγάλη φάση για την Κηφισιά, ο Πρίτσας εκτέλεσε κόρνερ, ο Κρητικός πετάκτηκε στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ!
24΄ Καλή στιγμή για τη Ζάκυνθο με τον Κοναγκάγια να σουτάρει μετά από κόρνερ και την μπάλα να περνά άουτ!
29΄ ΔΟΚΑΡΙ! Μεγάλη στιγμή για την Κηφισιά, ο Κρητικός πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια απέκρουσε ο Πατσογιώργος!
36΄ Σουτ του Πρίτσα πάνω από τα δοκάρια της Ζακύνθου…
40′ Σέντρα του Τετέϊ ο Ποζατζίδης το σουτ άουτ!
50′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κηφισιά, ο Τετέϊ επιασε την κεφαλιά με τον Πατσογιώργο να σώζει τη Ζάκυνθο διώχνοντας σε κόρνερ…
53΄ Πολύ μεγάλη φάση για την Κηφισιά με τον Κρητικός σε τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ. Απίστευτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους!
60′ ΓΚΟΛ! Ο Τετέϊ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Η μπάλα πήγε στα πόδια του από πάσα του Κρητικού και ο νεαρός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού ταλαιπώρησε δύο αντιπάλους του!
64′ Σέντρα του Παπαγγελή κεφαλιά του Τετέϊ η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πατσογιώργου…
64΄ Λάθος του Κούνια χάνει την μπάλα από τον Τετέϊ, το ρίχνει κάτω και αντικρίζει την κόκκινη κάρτα! Με 10 παίκτες η Ζάκυνθος!
66΄ ΓΚΟΛ! Ο Ζέλο με ωραία εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους!

78΄ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Κηφισιά με Τον Κρητικό να σουτάρει με τον Παστογιώργο να αποκρούει και στην συνέχεια ο Τζατζανάς να διώχνει!
79΄ Μεγάλη απόκρουση του Πατσιογιώργου στην κεφαλιά του Γκότοβου αποσόβησε σίγουρο γκολ για το 3-0!

Κηφισιά (Κούστας): Μιχελής, Παπαγγελής, Παυλάκης, Γκότοβος (84′ Καλλέργης), Μικρτσιάν, Παπασάββας (84′ Σπίνος), Τετέι, Ποζατζίδης, Κρητικός (84′ Μεγαρίτης), Ζέλο, Πρίτσας.

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Τζαμάλης): Πατσογιώργος, Κολεύρης, Τζατζανάς, Καλλιβωκάς (74′ Παναγιωτόπουλος), Κούνια, Σούρμπης, Κονδύλης, Κονογκάγια, Κακολύρης, Κάρδαρης (74′ Ντάσης), Καψάσκης (63′ Κάμερον).