Φτωχότερη η Ελληνική Δημοσιογραφία ” έφυγε” από τη ζωή ο Γιώργος Τράγκας

Τεράστια η απώλεια για την Ελληνική Δημοσιογραφία του Γιώργου Τράγκα που για 5 δεκαετίες ήταν ο δυναμικότερος δημοσιογράφος όλων των εποχών. Είχε το θάρρος να κριτικάρει τους πάντες με τον δικό του μοναδικό τρόπο, και δεν τολμούσε να τον αγγίξει κανένας.

Ο Γιώργος Τράγκας άφησε εποχή κυρίως με την ραδιοφωνική πρωινή εκπομπή το θρυλικό ” Εν Αθήναις” που μας κρατούσε τα ραδιόφωνα για δεκαετίες στ,αυτιά μας για να τον ακούμε.Τεράστιε Γιώργο Τράγκα έφυγες πολύ νωρίς η Ελλάδα σε χρειάζεται ακόμα σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Καλό Παράδεισο Γίγαντα Γιώργο Τράγκα σε περιμένη και ο άλλος τεράστιος και δυναμικός δημοσιογράφος που σου έμοιαζε σε πολλά πράγματα Νίκος Κακαουνάκης. Ενα φοβερό διδυμο δημοσιογραφίας για την Ελλαδα όλων των εποχών

 

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης ο Γιώργος Τράγκας.

Ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Σωτηρία» έχοντας δώσει μεγάλη μάχη από τις 5 Δεκεμβρίου ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η υγεία του επιδεινώθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Είχε χρειαστεί να διασωληνωθεί, του τοποθετήθηκε στεντ έπειτα από καρδιακές επιπλοκές που εμφάνισε και από χθες συνδέθηκε σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία.

Ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε εμβολιαστεί ωστόσο πηγές κοντά του ανέφεραν πως δεν ήταν κατά του εμβολιασμού αλλά κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν
«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου».

[sc name=”hpeiros” ][/sc]