Φωστήρας-Εθνικός 1-2: Έσπασε την παράδοση!

Την πρώτη του νίκη στην έδρα του Φωστήρα μετά τη μακρινή σεζόν 1973-74 πήρε ο Εθνικός ο οποίος επικράτησε όπως και τότε. Με 1-2.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Ματσαβέ στο 8ο λεπτό, έπειτα από ενέργεια του Νταούλια.

Ο Φονέας έβγαλε αντίδραση και πιο συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό, όταν ο Ιωαννίδης με σουτ έκανε το 1-1 με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Λαδά να χάνει τον έλεγχο της μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός έβγαλε χαρακτήρα και στο 66ο λεπτό ο Καναβέτας, ο οποίος πέρασε 2 λεπτά πριν ως αλλαγή έκανε το 1-2, με τον Νταούλια παράλληλα να κάνει και στο δεύτερο γκολ την ασίστ.

Ο Φωστήρας πίεσε για την ισοφάριση, αλλά το οριζόντιο δοκάρι του στέρησε τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Εθνικό να φεύγει από τον Ταύρο με ένα σημαντικό τρίποντο.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Μπίσα (77’) και του Σαρηγιάννη (85) αντίστοιχα.

Φωστήρας (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Αλεξίου, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Ντούνιας(31’ Κουλούρης), Μπέλερης, Μπίσας, Μπαλωμένος(52’ Χρήστου), Μαρίνου, Μπερνιδάκης(68’ Παληιογιώργος).

Εθνικός Πειραιά (Μουράτ Σεροπιάν): Λαδάς, Νταούλια, Παπαγεωργίου, Λώλος, Πεχλειβανίδης, Ξενοπανάγος, Σαρηγιάννης, Παυλής(46’ Ασπρογιάννης), Ματσαβές, Λεπενιώτης(64’ Καναβέτας), Ζωγραφάκης(90’ Καμπούρης).

[sc name=”hpeiros” ]