Φοίνικας Νέας Επιδαύρου-Κηφισιά 3-2: Νίκη με ανατροπή.

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου κατάφερε να κάνει επική ανατροπή και να επικρατήσει με 3-2 επί της πρωταθλήτριας ΑΕ Κηφισιάς, κερδίζοντας έτσι την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα πήραν αυτό που ήθελαν, ενώ η Κηφισιά υπέστη την πρώτη της βαθμολογική απώλεια χωρίς φυσικά να της κοστίσει τίποτα. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κούστας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά, και φρέσκαρε την ομάδα ενόψη μπαράζ.

Στο 12′ ο Καλλέργης έκανε το 0-1. Στο 28΄ο Φοίνικας ισοφάρισε με αυτογκόλ του Καλλέργη, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο  Κοντογιάννης έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 2ο μέρος ο Φοίνικας μπήκε αποφασισμένος, και αφού στο 55΄ο Τριανταφύλλου ισοφάρισε σε 2-2, στο 85΄ο Κάπλαντζης Π. με κεφαλιά έκανε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: Χατζηφόρος, Καλτσάς, Σερμαγιάς, Κάπλατζης Χ., Τριμπόνιας, Κάπλατζης Π. (88′ Μπούκουρης), Τσουκαλάς (58′ Διαμαντής), Τριανταφύλλου (58′ Κιρτζιαλίδης), Πούτσης (46′ Μακροστέργιος), Μάρκου (81′ Θωμάς), Γεωργίου.

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Φουτράκης, Σιμάκου, Διονέλλης (77′ Πρίτσας), Έσλερ, Παπαγγελής, Σπίνος, Καμινιώτης (65′ Κουτσογκίλας Π.), Καλλέργης, Ζέλο (77′ Ποζατζίδης), Τόσκα, Κοντογιάννης (46′ Κακός).