ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΕΛΙΜΗΣ και οι συνεργάτες του έφεραν εκατοντάδες κιλά από είδη μαναβικης

Σήμερα η Ευλογία του ΘΕΟΎ απλόχερα ήταν στο γραφικό εκκλησάκι της Ζωοδόχου πηγής στο άλσος της Ν Φιλαδέλφειας όπου ο αξιότιμος κύριος ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΕΛΙΜΗΣ και οι συνεργάτες του έφεραν εκατοντάδες κιλά από είδη μαναβικης για να μοιράσουμε στις 44 οικογένειες για τις οποίες αγωνιζόμενοι ενεργά προσπαθούμε να δώσουμε αγκαλια αγάπης.

Ως γνωστόν η Φιλανθρωπία στην ΙΕΡΆ ΜΗΤΡΌΠΟΛΗ ΝΈΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΠΤΗ ΚΑΘΟΔΉΓΗΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΈΝΗ ΘΑ ΠΩ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ Κ. Κ. ΓΑΒΡΙΉΛ. Θέλω ταπεινά να ευχαριστήσω όλους όσους πρόσφεραν επαγγελματίες του σωματείου ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ όπου συστηματικα ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ,

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ έδωσαν ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝΟ

ΤΡΟΦΙΜΑ(ΠΑΤΑΤΕΣ,ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΣΤΑΦΥΛΙΑ,ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΦΡΟΥΤΑ κ.α)
ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΖΩΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ιδιαιτέρως σε αυτούς που ΒΟΗΘΗΣΑΝ
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΗ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΟΡΦΕΑ Ράφτη.

Εύχομαι η Παναγία να είναι πάντοτε ως προστάτης σε αυτούς και τις οικογένειες τους. Τα ευχαριστώ είναι λίγα σε αυτό που κάνατε κάθε ημέρα θα σας μνημονευω υπέρ υγείας το μόνο σίγουρο. ΜΕΤΆ ΤΙΜΗΣ ΠΑΤΉΡ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΓ. ΉΔΗ ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ ΜΟΙΡΆΣΤΗΚΑΝ ΑΦΟΎ ΌΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΑΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ελενη πανταλεων Νικόλαος Οικονομίδης Despina Pavlidou Popi Kastora Marios Tolis Ελπίδα Εμμανουηλίδου δώσαμε αγώνα να πακεταριστουν είμαι υπόχρεος σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί έδωσαν αγάπη και κόπο για να δώσουμε τα τρόφιμα εύχομαι η Παναγία να σκεπάζει τα σπιτικά τους.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΕΛΙΜΗΣ

Συνεχίζοντας τις δωρεές τροφίμων σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας όπως συνηθίζει να κάνει το σωματείο μας τα τελευταία έξι χρόνια, έτσι και σήμερα δόθηκαν γύρω στον ένα τόνο τρόφιμα (πατάτες, κρεμμύδια, σταφύλια, ντομάτες, φρούτα κα) στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής στο άλσος της νέας Φιλαδέλφειας και στον αγαπητό πάτερ Χρήστο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους που βοήθησαν σε αυτήν την δράση και κυρίως στον Μαυρίδη Σπύρο και Ορφέα Ράπτη.

[sc name=”FANIS”]

Exit mobile version