Φιλανθρωπικός αγώνας Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος-Μικτή Ανατολικής Αττικής (ΦΩΤΟ)(BINTEO)

Σήμερα το μεσημέρι 13-10-2019 στο Sentra Foot Ball Club στην Αρτέμιδα έγινε μια ωραία εκδήλωση για μια ανθρώπινη συμπαράσταση του Μ. Καδίτη 24 χρ που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Οι Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος με την Μικτή Ανατολικής Αττικής Παλαιμάχων αγωνίσθηκαν σε γήπεδο 5χ5 με 20 λεπτα ημίχρονα με διαιτητή τον Παλαίμαχο Βαγγέλη Γιαννακουδάκη (Coach) Αντώνης Καρπούζας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίς 11 π.μ. με τα μικρά παιδάκια των Ακαδημιών της σχολής του Ολυμπιακού να παίζουν ποδόσφαιρο. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που ήταν πάρα πολλοί είχαν γεμίσει όλους τους χώρους του Club.

Μετά της 12.30 ξεκίνησαν οι ομάδες με 20 λεπτα ημίχρονα τα γκολ έπεφταν βροχή επόμενο ήταν αφού σε γήπεδο 5 χ 5 η μπάλα συνεχώς βρίσκεται κοντά στις εστίες.

Μετά τον αγώνα έκαναν δηλώσεις ο Coach Αντώνης Καρπούζας και ο οικοδεσπότης Θοδωρής Αρμύλαγος μαζί με τα μικρά παιδάκια των Ακαδημιών,και τόνισαν την σημασία αυτής της εκδήλωσης που είχε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.

Το site peiraiotika.gr ήταν εκεί και κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την εκδήλωση και με πάρα πολύ φωτογραφικό υλικό.

Η Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος νίκησε την Μικτή Ανατολικής Αττικής ( Αρτέμιδας) 4-1 τα γκολ Λάμπρος Γεωργιάδης 2  Γκόγκιτς και Στ. Μπασινάς.

Μικτή Ελλάδος:  Νίκος Καρακούσης, Στ.Μπασινάς, Δημ. Ρωμανός, Τ.Τριανταφύλλου, Ίβ Ρούσεφ, Τ.Τομάρας, Λάμπρος Γεωργιάδης, Σύνισα Γκόγκιτς, Τ.Πικουλίδης, Π.Ζορμπάς, Α. Πάγκος, Ν. Μαντάλας, Στ.Παππάς, Θ.Αρμύλαγος, και Αν. Μούρτζης. Διαιτησία άριστη από Βεγγέλη Γιαννακουδάκη και Παναγιώτη Μπαλλή

Μετά την εκδήλωση ο Θοδωρής Αρμύλαγος είχε κάνει το κουμάντο του για το μεσημεριανό γεύμα για όλους.

To Toυρνουά τίμησαν με την παρουσία τους οι: Δημήτρης Ανδρικόπουλος κάτοχος της σελίδας Γκολ στο 90.gr, Μιχάλης Πρίντεζης, Κώστας Πάσχος, Νίκος Μαντάλας και Παναγιώτης Γιαλός. (Ίσως να έχω ξεχάσει κάποιον)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

[sc name=”BITROS”]