Φαίη Σκορδά: Μια μέρα με πολύ γέλιο και αμέτρητες γκάφες – Video

Φοβερό γέλιο με τα ευτράπελα της Φαίης Σκορδας

Σκηνικά με πολύ γέλιο και πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδα! Αρκετά ήταν τα ευτράπελα που συνέβησαν σήμερα στην εκπομπή του Ant1 “Πρωινό”.Η παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά αν και είχε καιρό να κάνει κάποια γκάφα φαίνεται πως ήταν η μέρα τηςνα τις κάνει όλες μαζί!

Αρχικά η Φαίη την ώρα που ο Βασίλης Καλλίδης έφτιαχνε ντολμαδάκια θέλησε να δοκιμάσει ένα χωρίς να τον ρωτήσει. Έτσι, άρπαξε ένα και άρχισε να το μασουλάει, ωστόσο οι γκριμάτσες της δεν ήταν αυτές που θα περιμέναμε!

Η Φαίη εξαφανίστηκε μόλις έφαγε το μισό ντολμαδάκι, ενώ ο γνωστός σεφ κρατούσε το κεφάλι του, καθώς η Φαίη έφαγε ένα ωμό ντολμαδάκι.

Λίγο αργότερα, η Φαίη σηκώθηκε από τη θέση της προκειμένου να πάει στην άλλη μεριά του πλατό για να παρουσιάσει το επόμενο θέμα της. Όταν σηκώθηκε χτύπησε στην πλάτη τον συνάδερφό της Νίκο Παρτώλη λέγοντας του: “Γεια σου Νίκο με τα ωραία σου” πηγαίνοντας στην άλλη άκρη του πλατό!

Ο Νίκος Παρτσώλης όμως έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να φύγει το κάθισμά του και να πέσει πάνω στην Αφροδίτη Γραμμέλη που ήταν δίπλα του.

backstage.gr

Exit mobile version