Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την ρεβάνς με την Γούλβς

Η νίκη του Ολυμπιακού με την Ομόνοια 3-0 έδειξε ότι ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος, σκόραραν οι Καμαρά.Βαλμπουενά και ο φορμαρισμένος Ρατζέλοβιτς.

Ήταν η πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό που σε μια εβδομάδα θα γίνει η μεγάλη ρεβάνς του 1-1 στο Καραϊσκάκη με την Αγγλική Γούλβς

Ο μεγάλος στόχος της ομάδας, όπως ξεκαθάρισε με μήνυμά του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι η πρόκριση στους 8 του Europa League που παρακολούθησε το ματς στου Ρέντη.

«Συνεχίζουμε δυνατά, ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στους Ευρωπαϊκούς μας στόχους».

Ο Ομάρ δεν αγωνίστηκε, καθώς προερχόταν από τραυματισμό, αλλά θα είναι έτοιμος για το Μολινό, σε έναν απαιτητικό αγώνα κόντρα στους «Λύκους», όπως εξηγεί ο προπονητής της Ομόνοιας και παλιά δόξα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ένινγκ Μπεργκ.

«Είναι πολύ οργανωμένη και καλή αμυντική ομάδα. Είναι καλύτεροι στις αντεπιθέσεις, παρά σε παιχνίδι κατοχής. Εάν ο Ολυμπιακός παίξει λίγο πιο συντηρητικά και έχει εκείνος γρήγορες αντεπιθέσεις, νομίζω ότι θα έχει μεγάλη τύχη να σκοράρει».

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν πλέον με προπονήσεις και θα ταξιδέψουν για Αγγλία την παραμονή του αγώνα.Καραϊσκάκη με την Αγγλική Γούλβς

[sc name=”bitros” ]