Έτοιμος ο Αίας Σαλαμίνας για το ντέρμπι κορυφής

Ο Αίας Σαλαμίνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Βάρης. Η ομάδα του Βαγγέλη Λαϊβερά πραγματοποίησε το Σάββατο 24/4 την τελευταία του προπόνηση για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς ο Αίας με νίκη αυξάνει τη διαφορά από τη δεύτερη Βάρη στους 7 βαθμούς. Μοναδική απουσία για τον Αίαντα είναι αυτή του Αρμάντο Τζαφέρι ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Μάλιστα ο προπονητής του Αίαντα μας παραχώρησε και μία μικρή συνέντευξη με θέμα το επερχόμενο παιχνίδι.

Πώς εξελίχθηκε η προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα;

”Η προετοιμασία κύλησε καλά χωρίς κανένα θέμα. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι ο τραυματισμός του Τζαφέρι. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι. Και οι δύο ομάδες είναι καλές, ευελπιστώ πως θα τα πάμε καλά. Επίσης εύχομαι να υπάρχει και μία δίκαιη διαιτησία γιατί είναι κάτι που το έχουμε πληρώσει όταν παίζουμε στην έδρα μας”.

Σας δίνει μία παραπάνω ώθηση οτι αυτό το κρίσιμο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα σας;

”Δεν μπορώ να πω απολύτως οτι έχουμε πλεονέκτημα. Δυστυχώς ο κόσμος δεν θα βρεθεί μαζί σ’ ένα  παιχνίδι όπου σίγουρα θα ήταν πολύς. Από κει και πέρα δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Εξαρτάται από την κατάσταση που θα βρίσκεσαι. Δεν ξέρεις σε τί κατάσταση θα βρεθεί η κάθε ομάδα ειδικά αυτήν την περίοδο όπου οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες. Εμείς από την πλευρά μας βρίσκουμε τον εαυτό μας παιχνίδι με παιχνίδι. Πάντως δεν θα έλεγα οτι έχουμε πλεονέκτημα επειδή παίζουμε στην έδρα μας”.

Ποια θα είναι τα σημεία στα οποία θα κριθεί το παιχνίδι;

”Σε αυτόν που θα το θέλει περισσότερο, στη ψυχή και στο καθαρό μυαλό. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά πιστεύω πως θα γίνει κάτι καλό για μας. Επίσης θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας άμα κερδίσουμε, γιατί θα ανοίξουμε τη διαφορά και από τον Αστέρα, και από τον Αιολικό. Γι’ αυτό και έχουμε στο μυαλό μας να μην χάσουμε”. 

[sc name=”bitros” ]