Εθνικός: Πήρε Συμελίδη και Αρκούδα.

«Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Εθνικού με επικεφαλής τον Σ. Κωτσόπουλο, πάντα πιστή στο καθήκον που ανέλαβε το καλοκαίρι του 2020 και απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις της για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας και τη μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ, ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση δύο ακόμα παικτών:

Του Αλέξανδρου Αρκούδα και του Ανέστη Σουμελίδη:
Ο Αλέξανδρος Αρκούδας, γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 1997, αγωνίζεται τόσο στο κέντρο όσο και στα άκρα της άμυνας και έρχεται από τον Ηρόδοτο όπου ολοκλήρωσε τη συνεργασία του πριν μερικές εβδομάδες. Ο Αρκούδας είχε διακριθεί ήδη στη Γ΄ Εθνική κατηγορία κάνοντας πρωταθλητισμό με τη Θύελλα Καμαρίου, αντίπαλο του Εθνικού στον 5ο όμιλο το 2019-2020, αλλά και με τον Παλληνιακό, τρίτο στον 6ο όμιλο το 2018-2019. Στην Παλλήνη πρωταγωνίστησε στην άνοδο της ομάδας του, προερχόμενος από τους Αγίους Αναργύρους, ενώ νωρίτερα είχε πάει στην Προοδευτική από τις Ακαδημίες του Ατρομήτου.

Ο Ανέστης Σουμελίδης επίσης αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας και απετέλεσε εδώ και χρόνια στυλοβάτη της ομάδας του Πανερυθραϊκού. Η προσφορά του, μάλιστα, ήταν πολύτιμη τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική γραμμή της ομάδας των Βορείων Προαστίων, αφού της χάρισε πολλές δεκάδες γκολ με την ευχέρεια που τον διακρίνει στο σκοράρισμα.

Με την απόκτηση και των Αρκούδα και Σουμελίδη και με όλες τις υπόλοιπες κινήσεις που έχει ήδη κάνει και πιθανόν να κάνει η διοίκηση του Εθνικού με όλες της τις δυνάμεις, έχει θωρακίσει την ομάδα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ανεξάρτητα από τις όποιες άλλες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν πάντα με γνώμονα το συμφέρον και το καλό της ομάδας.»