Εθνική πόλο γυναικών στα προκριματικά του World League απέναντι με την Ουγγαρία.

 Εθνική πολο γυναικών  της αποψινής αναμετρησης 25/01/2022 και ωρα 20:00  στα προκριματικά του World League απέναντι με την  Ουγγαρία.

Η  Ελευθεριάδου δεν θα  ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα

Στο ντεμπούτο της Αλεξίας Καμμένου στον πάγκο, με την απουσία της να έρχεται να προστεθεί σε εκείνες των τραυματιών Μαργαρίτας Πλευρίτου και Ειρήνης Νίνου.

Τη 13άδα της ελληνικής ομάδας θα αποτελέσουν οι Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Φωτεινή Τριχά, Αθηνά Γιαννοπούλου, Έλενα Ξενάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Μαρία Πάτρα, Χριστίνα Σιούτη, Βάσω Πλευρίτου, Τίνα Κοντογιάννη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Ελένη Σωτηρέλη. Πέραν της Ελευθεριάδου, εκτός αποστολής έμεινε και η νεαρή Στεφανία Σάντα. Αρχηγός της ομάδας, εν τη απουσία της Μαργαρίτας Πλευρίτου, ορίστηκε η αδελφή της, Ελευθερία.

Για την Ουγγαρία, ο Ατίλα Μπίρο θα έχει στη διάθεσή του τις Κλαούντια Κις, Ντόροθι Σίλαγκι, Ταμάρα Φάρκας, Πάνι Σέγκεντ, Πάνα Πόκζε, Ρεμπέκα Παρκς, Σουζάνα Μάτε, Σόνια Κούνα, Ντόρα Λάιμετερ, Ντάλμα Ντόμσοντι, Κριστίνα Φάραγκο, Κριστίνα Γκάρντα (αρχηγός), Άλντα Μαγκιάρι.

Σημειωτέον ότι η δεύτερη διαιτητής του αγώνα, η Ιταλίδα Τζουλιάνα Νικολόζι, δεν κατάφερε να φτάσει έγκαιρα στη χώρα μας και, με τη σύμφωνη γνώμη και των Μαγυάρων, θα αντικατασταθεί από τον διεθνή Έλληνα διαιτητή, Νίκο Μπουδραμή. Πρώτος ρέφερι θα είναι ο Γερμανός Φρανκ Ομε.