Ερμής Κορυδαλλού-Αετός Κορυδαλλού 0-0: Έ”Χ”ασαν και οι δύο

Στο 0-0 έμειναν Ερμής Κορυδαλλού και Αετός Κορυδαλλού στο τοπικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας Πειραιά. Ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, μιας και ολοένα και απομακρύνονται από τις πρώτες θέσεις.

Στο 22ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τον Μουτάφη, αλλά ο βοηθός Γάτσιος είχε άλλη άποψη, καταλογίζοντας ως οφσάιντ το γκολ.

Ο Αετός είχε μία ακόμη σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ του Κόμητα στο 60ο λεπτό κατέληξε στο δοκάρι, μένοντας έτσι δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ακόμη ένα αξιοσημείωτο περιστατικό που συνέβη πριν τον αγώνα, είναι τα 5 θετικά κρούσματα που βρέθηκαν στην Κ17 του Αετού, αλλά και ο Τάκης Αγγελάκης που βρίσκεται και στις ακαδημίες του Αετού. Το γεγονός έγινε γνωστό και από την επίσημη σελίδα του Αετού στο Facebook.

”Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους με υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας.

Χθες ο Προπονητής της Κ14 Τάκης Αγγελάκης έκανε test και είναι θετικός στον covid 19 Από την στιγμή που το έμαθε τέθηκε σε καραντίνα.
Η εξέταση έγινε με άμεση απόφαση της ομάδας επειδή υπήρξαν επιβεβαιωμενα κρούσματα στην Κ17, (διακόψανε τις δραστηριότητες του τμήματος) αφού πρώτα δεν του επιτρέψαμε να προπονήσει το Ανδρικό και την Κ14.
Ήδη από Παρασκευή μεσημέρι προβηκαμε σε ΑΠΟΛΎΜΑΝΣΗ των 3 αποδυτηρίων στο ΔΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που χρησιμοποιούν οι αθλητές της Κ17 της Κύπρου και του Ανδρικού, καθώς και των γραφείων.
Από εχθές που μάθαμε ότι ο κ. Αγγελάκης είναι επιβεβαιωμενο κρούσμα, ζητήσαμε αναβολή του αγώνα του Ανδρικού από την ΕΠΣΠ, αλλά μας είπαν ότι το πρωτόκολλο απαιτεί 3 επιβεβαιωμενα κρούσματα αθλητών της Ανδρικής ομάδας, οπότε ο σημερινός αγώνας θα γίνει κανονικά.
Είμαστε σε επικοινωνία με τον Ιατρό. Αντώνη Λεμονή για οδηγίες αναφορικά με τις ενέργειες που πρέπει να προβουμε.
Σήμερα το απόγευμα θα σας ενημερώσουμε για τις οδηγίες που θα λάβουμε”.

Ο Ερμής από τη πλευρά του, ζήτησε γραπτώς την αναβολή του αγώνα, έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία όλων των αθλητών, ένα αίτημα που δεν απαντήθηκε ποτέ σύμφωνα με τη επίσημη ανακοίνωσή του.

”Πριν απο 40 λεπτά ο Αετός Κορυδαλλού ανακοίνωσε οτι ο προπονητής της αντρικής ομάδας και της Κ-17 βγήκε θετικός στον ιο covid 19.

Μεχρι τώρα γνωρίζαμε οτι 5 αθλητες της Κ-17 βγήκαν θετικοί και για τον λογο αυτό ζητήσαμε εγγράφως την αναβολή του μεταξύ μας αγώνα κατι για το οποίο δεν λάβαμε απάντηση.
Κατά τη γνώμη μας απ τη στιγμή που βρέθηκαν τα πιο πανω κρούσματα θα έπρεπε να υποβληθούν σε τεστ ολοι οι ποδοσφαιριστές της ομαδος κατι το οποίο δεν έγινε με συνέπεια να διατρέχουν κίνδυνο και οι δικοί μας ποδοσφαιριστές και προπονητές”.

Ερμής Κορυδαλλού (Βασίλης Σταύρου) : Σπαχίου, Στιβακτάκης, Αντωνίου, Στέφα, Ζίου, Σκόνδρας( 10’ λ.τρ. Κυρίτσης) Σαλάτας, Γιαννακόπουλος, Καστρίτης( 81’ Παναγάκος) Μανωλάκος, Πρεβόλης.

Αετός Κορυδαλλού (Τάκης Αγγελάκης): Αθανασόπουλος, Λεριός( 37’ λ.τρ. Κωστόπουλος) Μάναλης, Μηνάγιας, Καλαμάρας, Μπεκάκος( 59’ Ταμπουρατζής) Κόμητας( 68’ Σύρμας) Βερούση, Μουτάφης, Ντόνε, Μαντούβαλος.

Photo Credits: Ο.Φ. Ερμής Κορυδαλλού

[sc name=”boukis” ]