Eπίσημες επαφές Ολυμπιακού – Μπόκα Τζούνιορς

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Κριστιάν Παβόν λένε οι Αργεντινοί στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Ολυμπιακός έβαλε ψηλά τον πήχη να αποκτήσει έναν εξτρεμ που να κάνει την διαφορά σε στιλ Ποντένσε.

Και έβαλε στόχο τον διεθνή 25χρονο Αργεντινό Κριστιάν Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς. Η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη αλλά ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια να κάνει το μπαμ και να πετύχει την μεγάλη μεταγραφή.

Νεώτερες πληροφορείες αναφέρουν ότι η μεταγραφή του Κριστιάν Παβόν είναι σε καλό δρόμο και προχωράει  μακάρι γιατί έιναι πολύ μεγάλο όνομα μιλάμε είναι μέλος της Εθνικής Αργεντινής, και είναι μεταγραφή Αεροδρομίου τις έχουμε ξεχάσει αυτές από την εποχή του Ριβάλντο

 

Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημο το ενδιαφέρον του για τον παίκτη μέσω e-mail που έστειλε στην Μπόκα αλλά και στην πλευρά του παίκτη, ζητώντας από την ομάδα του Μπουένος Αϊρες να γνωστοποιήσει τις απαιτήσεις της ώστε να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του. Γεγονός που λίγες ώρες αργότερα ήρθε να επιβεβαιώσει και η εφημερίδα «OLE» με δημοσίευμά της.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα στην Μπόκα θέλοντας να μάθει τα «θέλω» της ώστε να κάνει άμεσα δικό του τον ποδοσφαιριστή. Το συμβόλαιο του Παβόν με την ομάδα του λήγει το καλοκαίρι του 2022 και όπως τονίζεται, στην Μπόκα δεν θα ήθελαν να τον χάσουν, λίγες μόλις μέρες μάλιστα πριν ξεκινήσει η σεζόν (σ.σ. 13 Ιουλίου η Μπόκα παίζει παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες), ωστόσο αν υπάρξει μια πρόταση που θα τους ικανοποιεί, τίποτα δεν αποκλείεται.
Εξάλλου είναι γνωστή η επιθυμία του Παβόν να κάνει κάποια στιγμή το βήμα για την Ευρώπη και η Μπόκα δεν αναμένεται να του σταθεί εμπόδιο σε αυτό το όνειρο αν ικανοποιηθεί οικονομικά μιας και σε έναν χρόνο θα τον χάσει ελεύθερο. Επίσης στο θέμα των μεταγραφών ο Πιέρ Κουντέ έχει ενθουσιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς με τις πολύ καλές εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια.

Εκείνο που θέλω να τονίσω εγώ και δεν ασχολείται κανένας αφού ο Ολυμπιακός ψάχνει απεγνωσμένα για αριστερό μπακ γιατί δεν καλεί τον Λεονάρντο Κούτρη που έχει δοθεί δανεικός και διαπρέπει στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας τον ξέρουμε τον Κούτρη είναι πάρα πολύ καλός παίκτης Έλληνόπουλο και καλός χαρακτήρας καλό παιδί.

[sc name=”hpeiros” ]