ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ και δεν θα διστάσουν να σταματήσουν οι ίδιοι οι δήμοι αθλητικές συναντήσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Επείγουσα ανακοίνωση

H E.E. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ επιστύει την προσοχή των σωματείων και των εκπροσώπων τους αναφορικά με την τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων των Πρωταθλημάτων μας αλλά και των Υποδομών.
Ειδικά των γηπεδούχων σωματείων, αφού παρατηρείται στα γήπεδα να εισέρχεται αριθμός ατόμων, μεγαλύτερος του επιτρεπόμενου και να τίθενται σε κίνδυνο τόσο η υγεία όλων όσο και η ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Για αυτό επιβάλλεται η παρουσία μέλους του γηπεδούχου σωματείου στην είσοδο του κάθε γηπέδου, ώστε να επιβλέπει την διαδικασία μαζί με τον κάθε θυρωρό που ορίζεται από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και να αποφεύγονται τα κάθε είδους τεχνάσματα για την είσοδο ατόμων που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου.
Στους αγώνες της Γ΄ Κατηγορίας η όλη διαδικασία γίνεται και είναι υπεύθυνο το γηπεδούχο σωματείο.
Σημειώνουμε ότι οι κατά τόπους δημοτικές αρχές στις οποίες ανήκουν τα γήπεδα, μας επίστησαν τη προσοχή, αφού σε αρκετούς αγώνες αυτά τα φαινόμενα παίρνουν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ και δεν θα διστάσουν να σταματήσουν οι ίδιοι οι δήμοι αθλητικές συναντήσεις.
Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και να επιδείξουμε την απαραίτητη συναίνεση ώστε να αποφύγουμε ακόμη και την διακοπή των πρωταθλημάτων.
Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι σε αγώνες, όπου ο αριθμός των ατόμων που βρίσκεται στην αθλητική εγκατάσταση είναι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΣ, θα γίνεται σύσταση και στην συνέχεια διακοπή του, σε βάρος του γηπεδούχου σωματείου.