Γιώργος Ιωακειμίδης είχε πολύωρη συνεργασία μαζί του, επικεντρωμένη στις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

16

Τον Δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, Δήμαρχος Νίκαιας/Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης και είχε πολύωρη συνεργασία μαζί του, επικεντρωμένη στις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν σε δεκάδες κατοικίες και υποδομές στην Κινέτα από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Ο κ. Γρ. Σταμούλης αναφέρθηκε, ιδιαίτερα, στην αποτέφρωση περίπου 60.000 στρεμ. του Όρους Γερανείων με την επισήμανση ότι «η απώλεια του συγκεκριμένου δάσους θα επιβαρύνει το κλιματικό περιβάλλον γεγονός που μας προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία και προβληματισμό.»

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Μεγαρέων ότι η Π.Ε.Δ.Α ως εκφραστικό όργανο των 66 Δήμων Αττικής θα σταθεί με έμπρακτο τρόπο στο Δήμο του, άλλωστε -όπως, είπε- η αλληλεγγύη αυτή προκύπτει από το πλαίσιο λειτουργίας της ενωμένης αυτοδιοικητικής κοινότητας του λεκανοπεδίου.

Στο αναρτημένο video μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις του Προέδρου της Π.Ε.Δ.Α. και του Δημάρχου Μεγαρέων που ακολούθησαν της σύσκεψης και της περιήγησης στους χώρους που η φωτιά προκάλεσε -ευτυχώς δίχως θύματα- μεγάλες καταστροφές στις περιουσίες εκατοντάδων πολιτών.

Επίσης, στο video περιέχονται εικόνες και σύντομα κινηματογραφικά πλάνα από τους χώρους από τους οποίους πέρασε η φωτιά.