Εντυπωσιάζει ο Μάρκος Τσουλας

 

Η Δόξα Πειραιά έχει ρίξει κατακόρυφα το μέσο όρο ηλικίας του φετινού ρόστερ.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει ότι έχει κάποιους μαθητές αλλά και αρκετούς φοιτητές στα πανεπιστήμια Πειραιώς και Αθηνών.

Σε ερώτηση που έγινε στον προπονητή της Δόξας Γιάννη Μαυρόπουλο για το ποιόν από τους παίκτες του έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής ο κος Μαυρόπουλος απαντά:

Όλα τα παιδιά που έχω στην ομάδα αυτή την στιγμή ξεχωρίζουν για το ήθος και την αξιοπρέπεια τους πέραν της προετοιμασίας και την ετοιμότητα μας αυτό το διάστημα δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στη νοοτροπία και την φιλοσοφία που πρέπει να έχουμε από την προπόνηση μέχρι και τον αγώνα .

Αν παρόλα αυτά θα έπρεπε να μιλήσω για έναν συγκεκριμένα ,στην παρούσα φάση επιλέγω το Μάρκο Τσούλα επειδή είναι ένα από τα παιδιά που με έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους και τη διάθεση τους.

Ο Μάρκος πέρα από τις σπουδές του στο τμήμα Αρχαιολογίας εργάζεται παράλληλα σε δύο δουλειές και ταυτόχρονα δεν απουσιάζει ποτέ από τις προπονήσεις της ομάδας. Κατά τη γνώμη μου είναι ο όρος του επαγγελματία και μάλιστα σε ερασιτεχνικό επίπεδο .

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκος είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα και παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 21 ετών θεωρείται από τους “”παλιούς “” πλέον .