Ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επιστροφουν τέσσερις του Παναθηναϊκού.

Τέσσερις επιστροφές  από το απουσιολόγιό του ο προπονητής του ΠΑΟ,  – Μπόλονι, ενόψει του ντέρμπι,το σαββατιάτικου 21/11/2020 ντέρμπι με  Ολυμπιακό στο  καθώς στην προπόνηση της Τρίτης 17/11/2020 μέτρησε τέσσερις επιστροφές.

Σε πρόγραμμα μπήκε  από καιρό ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις οι Σάντσες, Σαβιέρ και την ίωση ο Αϊτόρ και προπονήθηκαν .

Ειδικό πρόγραμμα  της φυσικής κατάστασής του έκανε ο Αγιούμπ, ατομικό οι Μολό, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και γυμναστήριο ο Βέλεθ.

Ο τελευταίος είναι κι ο παίκτης που περιμένει ο Ρουμάνος τεχνικός για το clasico, καθώς τον προορίζει για παρτενέρ του Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, εκτιμώντας πως ο Πούγγουρας είναι πιο πίσω απ’ τον Ισπανό σε επίπεδο ετοιμότητας και ρυθμού.

Ο Βέλεθ αναμένεται, πάντως, να «μπει» από την Τετάρτη 18/11/2020 σε κανονικούς ρυθμούς και -εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι.

Από την προπόνηση της Τρίτης 17/11/2020 απουσίαζαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις.