Ενημερώνει τον κόσμο του το Μοσχάτο για το ματς της Κυριακής!

Με ανακοίνωσή του, το Μοσχάτο ενημερώνει τους φιλάθλους του για την θύρα από την οποία θα εισέλθουν στο γήπεδο στο ματς της Κυριακής, με αντίπαλο τον Εθνικό για την 10η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’Εθνικής.

Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρεται και η θύρα στην οποία θα βρίσκονται οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, ενώ στο τέλος, η διοίκηση παροτρύνει τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα του σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου αντιμετωπίζει τον Εθνικό Πειραιώς την Κυριακή 24/11/19 στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου. Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας 2019-2020. Η Διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου ενημερώνει ότι οι φίλαθλοι του εθνικού θα καταλάβουν αποκλειστικά και μόνον την εξέδρα Νο 2 των φιλοξενούμενων. Η εξέδρα Νο 2 είναι ακριβώς πίσω από το τέρμα που βρίσκεται προς την οδό Κεφαλληνίας (προς παραλία). Η είσοδός τους θα γίνεται από την κεντρική είσοδο όπως και των υπολοίπων φιλάθλων και θα κατευθύνονται προς την συγκεκριμένη εξέδρα όπου θα φιλοξενηθούν. Καλούμε όλους τους Μοσχατιώτες να ενισχύσουν την ομάδα μας δίνοντας δυναμικά το παρόν την Κυριακή στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε την αγάπη και την δύναμή σας στον δύσκολο αγώνα που κάνουμε. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε και τα καταφέρνουμε. ΑΕΜ μόνον.

[sc name=”BITROS” ]