Εκτός Κυπέλλου ο Ολυμπιακός Περάματος στα πέναλτι

Στα πέναλτι αποκλείστηκε η ομάδα του Ολυμπιακού Περάματος, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Πειραιά, απο τον Πανφαληρικό με σκορ 4-3 (1-1 καν.διάρκεια).

Η ομάδα του Περάματος έδειξε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που ήθελε ο προπονητής Παύλος Δαούτης, αφήνοντας τον ευχαριστημένο απο την αγωνιστική εικόνα.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με τις 2 ομάδες να προσπαθούν να βρούν τα πατήματα τους.

Ο Πανφαληρικός ευτήχησε να προηγηθεί μετά απο αντεπίθεση καθώς είχε προηγηθεί κόρνερ των κόκκινων και έτσι ο Πρίφτης με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ανδρεάδη για το 1-0 στο 35′.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όμως έδειξαν ψυχραιμία, υπομονή και κέρδισαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν με όμορφο ποδόσφαιρο να ισοφαρίσουν.

Στο β’ μέρος, η ομάδα του Περάματος έφερε το ματς στα ίσια, με μια πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Σκαρτάδου και σέντρα ακριβείας του Κασσαλή απο τα αριστερά ο επιθετικός Μικέλ Τερζίου με άψογο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε οτι φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού με συντριπτική κατοχή μπάλας, σφυρηλάτησε την εστία των γηπεδούχων, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει.

Επίσης ακυρώθηκε τέρμα για την ομάδα του κ.Δαούτη, με σωστή απόφαση του διαιτητικού τρίου.

Τελικά ο αποκλεισμός ήρθε απο την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, αλλά να υπάρχει θετικό πρόσημο, αφού οι ποδοσφαιριστές είναι ακόμα ανέτοιμοι, καθώς βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων κ.Δαούτης έδωσε συγχαρητήρια, μένοντας ευχαριστημένος απο την εικόνα της ομάδας του.

Η πρόεδρος Ιωάννα Μωρέ, έδειξε ευχαριστημένη επίσης, αλλά προπάντως απο το ήθος και την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της απέναντι στους γηπεδούχους.

”Αλλωστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εμείς το βλέπουμε ως ενα παιχνίδι διασκέδασης και αποφυγής απο τις ασχήμιες της καθημερινής ζωής” συμπλήρωσε.