Αιγάλεω-Τρίκαλα 1-0: Το Σίτι είναι εδώ!

Μεγάλη νίκη πέτυχε το Αιγάλεω απέναντι στα πρωτοπόρα Τρίκαλα με 1-0 στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”, με την ομάδα του Θωμά Γράφα να θέτει υποψηφιότητα για παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς ναι μεν το Αιγάλεω βρίσκεται στη ζώνη της παραμονής, αλλά απέχει 1 μόλις βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οπότε, όλα είναι πιθανά.

Από την άλλη πλευρά, τα Τρίκαλα δεν αξιοποίησαν την ήττα του Ιωνικού το Σάββατο από τον Διαγόρα με    1-0, κάτι το οποίο σημαίνει οτι η διαφορά των 2 βρίσκεται στους 3 βαθμούς.

Το παιχνίδι

Το Αιγάλεω έδειξε από την αρχή του αγώνα οτι θέλει να πάρει τη νίκη, μιας και απείλησε νωρίς με τη κεφαλιά του Τσιλιγγίρη, η οποία πέρασε άουτ.

Τα Τρίκαλα που είχαν πολλές απουσίες, έκαναν τη πρώτη καλή τους φάση στο 13′, όταν ο Πελάεθ έκανε το σουτ, με τη μπάλα όμως να περνά λίγο άουτ.

Οι δύο ομάδες είχαν άλλη μία στιγμή, δίχως όμως να στείλει κάποια από τις δύο τη μπάλα στα δίχτυα, με πρωταγωνιστές τους Γκότοβο από πλευράς γηπεδούχων (33′), και Παπαγεωργίου από πλευράς φιλοξενούμενων (45′).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καλλέργης απείλησε για το Αιγάλεω στο 48′, με το Σίτι να μπαίνει δυνατά και στην επανάληψη.

Στο 56ο λεπτό, ο Φαρινόλα νικήθηκε από τον Ζαρόπουλο, με τον τερματοφύλακα των Τρικάλων να μην μπορεί να κάνει το ίδιο στο 61′, όταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με διπλή προσπάθεια.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν στο γκολ του Αιγάλεω με ένα γυριστό σουτ του Τσίπρα που ήταν όμως άστοχο (64′).

Έκτοτε, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω στο ματς, με το Αιγάλεω να παίρνει μία τεράστιας σημασίας νίκη.

Διαιτητές: Μπαϊλής (Πρέβεζας/Λευκάδας) – Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας) – Παγουρτζής (Πειραιά), 4ος ο Λεμπέσης (Πειραιά)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Λάσκαρης, Γουερέ (78’ Σταματάκης), Μαχαίρας, Φαρινόλα (83’ Λάμπρου), Καλλέργης (53΄Καπός), Τσιλιγκίρης

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος (85’ Ποζατζίδης), Ριζογιάννης, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Πελάεθ, Τσίπρας, Ντούνης (77’ Γρηγορόπουλος), Άλεξιτς (60’ Πέλκας).

[sc name=”hpeiros” ]