”Έφυγε” με το διπλό ο Ιωνικός από τη Λαμία

Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Ιωνικός απέναντι στη Λαμία, η οποία παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο ΔΑΚ Λαμίας με την ομάδα της Φθιώτιδας να δίνει το το τελευταίο φιλικό της πριν την πρεμιέρα της στη Super League 1 (αντιμετωπίζει την Παρασκευή 11/9 τον Άρη).

Από την άλλη πλευρά, οι Νικαιώτες έδειξαν καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, δείχνοντας σταδιακά οτι βρίσκουν τα πατήματά τους. Ντέμπουτο με τη νέα του ομάδα έκανε ο Κόρμπος.

Ο Ιωνικός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με δυνατό σουτ του Βλαχομήτρου στο 22ο λεπτό, έπειτα από ωραία ανάπτυξη των φιλοξενούμενων.

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά τα σουτ των Μπλάνκο στο 35′ και Μπιανκόνι στο 37′ δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Ιωνικός συνέχισε να είναι καλύτερος, φτάνοντας στο 0-2 με σκόρερ τον Ματσούκα.

Στο 67ο λεπτό, ο Ιωνικός έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Φαζού ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή.

Η Λαμία προσπάθησε να πιέσει, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο 20αλεπτο. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Μπλάνκο.

ΠΑΣ Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Κατσίκας, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Μπλάνκο, Μπουλούλης, Τρούμπουλος, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Βλαχομήτρος

Αναπληρωματικοί: Επασί, Αντέτζο, Καραμάνος, Κωστίκας, Νιάσε, Ρόμανιτς, Σαραμαντάς, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα, Μπεχαράνο, Μαργαρίτης, Τσώκος

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Singh, Μουστάκης, Φαζός, Τσιριγώτης, Tientcheu, Γκοτσούλας, Βλαχομλητρος, Ματσούκας, Ρόλε, Κάστρο

Αναπληρωματικοί: Φυλακτός, Βλάχος, Κόρμπος, Φουρλάνος, Κουϊρουκίδης, Μαναλης, Λεουνακης, Αλεξανδράκης,

[sc name=”hpeiros” ]